Esrayusuf Deletedmom344 kız ufacık şey niye geç sıfırlanmış neyse adet söktürücü kullanayım valla soracam şimdi in çekil derse olursa burada hemen çekerim dayanırım ne yapayım yeter ki çeksin merak ediyorum çift rahimi ona göre adet sonrası başlarım
Esrayusuf Deletedmom344 inş temizdir canım kız devletteyim kadıları görüyorum ne doğurganlar bir tane ellerinde bir tane kucaklarında bir tane karnında şaşıyorum
Deletedmom429 [bilinmeyen] dha icmez smdi kuzum aylar sonra icmis Allahtan hergun icen biri degil simdi dha kim bilir ne zmn alir agzina ama sigrayi paso iciyor hamile kalmadan oncde sirf onun yuzundn kalamma die korkuodm yanimda icer evin icinde koltukta uzanarak beni dinlemio ne kavgalar ediorm sirf sigrardan hamilyken de kucuk odaya gdip iciodu kurtaj oldktn snra basladi gne oturdugumuz yrde icmeye beni dinlemio 😤😤
Deletedmom429 [bilinmeyen] perde yikamaktan ginna getirdi bana varya cocuk Gbi o 31yasnda ama laftan anlamio annesigilde cok diyor babasi dha gecen kaninda mikrop ckti hastnye gtti ilaclrla serumla gecrdi saydirdi babasi telefnda he he he die agiz edio bi harektlr adam duymuo tbi kapadi snra bi cigara dha ykim anasni sataym dedi ben dellendim ama dinleyn yok soyluorm bak spermleri etklio die is yerinde benden beter icenler var bi suru cocuklari var onlrn nsl oluo dio 😣😣
Deletedmom429 [bilinmeyen] oncekinde nasil kaldin dio bide laf mi dayanio ona sigarann s kelimsi bile beni dellendrio artik kuzum egosu tavan kendne toz kondurmaz hastnde agladinlarini unutuo kalp durmasda 😐
Deletedmom429 [bilinmeyen] balkon yok kuzum yari bodrum ev direk bahce var ama icten kapi yok ciksin arti usuyen birisi evde oldgndacam acsam hemen kapattr usuyorum yaa der cani cok kiymetli cins ya pencrde ic diom yok anca hamile kalirsam yne diger odaya gider onu Birakmaz asla bekarken birktydi kilo almisti snra bi dha bi basladi dha birakamiyor zayifladi o zmnda yne zayif sdce hafif gobegi var aksam ymk yiyoz bi tabak yer bnde snirlniom guzel yesene die yok dio kilo aliyorm gobegm ckti ztm dio Allahim sanki brad pit adam yaaa o kdr kendini sevioki sna anlatamam yani yay burcunu biliosam ayni onda var tum ozellikleri
Deletedmom429 [bilinmeyen] carsmba gtcem iste bende kan vercem pihtilasma icin kuzum ona bile ne gerek vr bisey yoktur dio o kdr rahat hele hamile kalmdn once ben gttm doktra testlrmi yptrm hersy gzl ckrti sende bi git dedim snra hamile kaldimya nsl egolar yuksek spermlrm sayesinde kaldin felan demeler boyle snki benim yumurtlklar catlamadi bak diodu nasilda tuttu felan bide bana doktra git diodun dediydi uyuzz
Deletedmom429 [bilinmeyen] oyyy ne guzel bn sigrdan babami kaybettgm icin akciger kanseri olmsru tedavi olrken bile icti doktr direk deedi sigara bitirmis cigerini nede olsa olcem dedi birkmdi benimki babama benzio ayni nede olsa olcez amaaannn diyor hep gunde bi tneyi iciyor ikinci pakettnde iki dal icmis oluo bazem unutuo almayi eve gelioya karsida market vr direk gidip alsana dio bana egerki gtmem kiymti koparr alcaksin kalk dio bana soguk dio sabah giderkn kapali oluo heryer dio bnde gelirkem alsaydn diom tek kavga sigradn ckio yaa deli oluom
Deletedmom429 [bilinmeyen] evet evet aynn benimkimn ablasida oyle 2dogum ypti 45kilo kiz nasil verio hemen anlamiom bende bekarken o kilolardydim smdi oldum 68 benimki bacaklari incecik poposu minnacik benimkiler oldu rihanna gbi 😂😂
Deletedmom429 [bilinmeyen] ben oksuruyorum ztn kuzum amerikan mutfk bizim orda otryz aspiratru aciom yndr gtmio o koku varya gdio dio bide dilleşio benimle ama anasigilde soguk dinlemio balkona gdio icmeye anasi zehirlenmesn aman ben zehirlenim
Deletedmom429 [bilinmeyen] sagolasin kuzum bide dayi ddgm abimiz vrdi babamn kuzenide babamdan snra oldu varya pes pese oda sarip iciodu sigryi oda aymi ole kanser oldu o birakmisti ama is isten gecmsti artk oda vefat etti anlatiorum adama banamisn demio kanser bahane dio yoruldum kiz artik sigara tartismasindan sofrada yemek yiyoz koltuga gecio kendi yiyo btrio ben kaliom hemen sigra yakio o zmn bana geliolar yemek yiyoyorum körmüsün diyorum takan kim bni bnde kalkiom o zmn tabak canagi carpiom birbrne neme lazm yemek diyorum tmm tm gel dio o zmn
Deletedmom429 [bilinmeyen] bobrek nakli oldu kaynana 2sne oldu olali o yuzden dha bi dikkt edilio evde yasak cogu sey astimida var bide ondan illa hasta olmam lazim icmemsi icin benimde yani hehrlde hamile Kalinca kurtulcam artk o zmn ne gzl diger odaya gdiodu ordada tv var en son ben geccem oraya petegi yakip artik ayri ayri otrcz 😐😐