Deletedmom525 Deletedmom344 ne zaman alıcak bankamın öğleden sonra alsın hemen atsın resmini sende bi at bakiim merak ettim çok
Deletedmom344 Deletedmom525 İnşallh bugün gider de babam biraz tembeldir😂😂 Bir de bir 1.5 saat yol gitmesi gerek hastane için. Ay çok merak ediyorum Duygu anlıyor musun kız sen😂
Deletedmom525 Deletedmom344 yarım prof sayılırım bugüne bugün yaptırmadığım halt kaldı mı 😂 anlarım heralde amaan bi ay beklemişsin üç saat mi beklemicen 😂
Esrayusuf @Deletedmom344 @Deletedmom429 @[silindi] @Deletedmom525 kızlar sonucu almaya gidiyorum hazır mısınız? Aktif olun
Esrayusuf @Deletedmom344 @Deletedmom429 @[silindi] @Deletedmom525 kızlar maalesef yanıldınız 2.58 çıktı
Deletedmom429 Esrayusuf ben cikmaZ demistim kuzumbu umut dedik ama olsun kafan rahat olur smdo artk sebebi neymis ne dediler
Esrayusuf Deletedmom344 kuzum benim beklediğim durumdu doktora gidicem bugün bütün testleri yaptırmış aile hekimi göstereyim film çek derse çekicem beklemem yA korunmam
Deletedmom344 Esrayusuf Yaaa en azından rahim filmi falan da çektirirsin kız iyi olur. Böyle olsaydı daha çok stres olurdun İnan.
Deletedmom344 Esrayusuf 4’te de mi doktor randevun. Adet söktürücü verir kız büyük ihtimalle. Ondan sonra hemen rahim filmini çektir. En azından bir adet görmek daha iyiymiş böyle daha iyi oldu boşver .
Esrayusuf Deletedmom344 aynen kuzum giricem kontrol etsin ilaç versin içerim en azından adet göreyim hem gelmişken rahim filmi sorarım valla çek derse şimdi bile çekerim hazırım 😅😅😅
Deletedmom429 Esrayusuf ayy bunee cok msjrve okuyamadim ben az once uyandim derin ruyalar goruorm kafami kaldirmilrm yaa basim catlio 😐😐
Deletedmom429 Deletedmom344 sabah 6da kalk kocayi gndr sonrda 10da bi dha kalk ilac ic geri yat derken bu saat oluo alarmlri erteliom yaa cok derin ruyalar goruyorum basim catlio yasiomus gbi hissediorm ruyalari cok kotu 😐😐