Deletedmom344 tabi kiz bi dha o hatayinyaparmiym aslnda dgn oncesi ypcktm onuda ben gene herkesle knsrm ederim sorunum olmaz benin hayatmda bi ona rastlasim sorun yapan yanlis anlayan dugn oncesi tanistiktn snra kaynaştik ettik ama annemler bunun sonu iyi dgl yuz verme dedi bn yne ablasi die iyi davrandm aradi sordu msjlastik ettik ayni ev muhabbti ypnca esim onlarda sasirmis mis snra goruncem demis anne 6ay idre et guya kaynnmda istememis oturmak ztn calisirlar snde yemek yprsn hazir yerlr fln evini alir cikrlar annemlrde kizim seni kandiriolr dedi inanma eve gcnce bak gor almazlr kalirsn orda die esimde beni ikna etti o surclrere girmiorm roman olr cnki bign knsuoz ben dedimki ayno ev zor olr ben ddm yaz gelcke raaht dolasmk isticem dedim yanlis anlama sort giysem ddn acik birisde degilim ztn ama odadan sortla ciktm bign ddm unutup babanla karsilascam olmicj ddm yda bsy oldu annnle ters dussek kotu olck zorluklari anlattm yani bana ne dese begenirsiniz insanin aklinda gecim derdi varsa şort değil gecelik bile kurtmaz dedi bak bak lafa bak beynimden vurulm annmde cooknkizdi biz onla tartsstk oyle cok agladi ramazndi hic unutmm annem ddki kizim bak o dengsz dedi ne dedgni bilmio sahura kdr sendn ozur diler o ddi cnki kendide kapali dini incalri yerinde birisi kalp kirma ne demek dha iyi blr ve o gece ozurler diledi hakkkni helal etler fln bn yna abla yuz yuze baskcz die iyi davrandm tolarans gostrdim daha napayim ben kiz bide bayrm geldi o zmn bana stiletto bide sigaret pantol gomlek almis gndrmis annem dedi sakin gyme cnki bana sey demisti istanbul koye benzemzde demisti o yUzden ona dedi soyle koyde stiletto giyilmio