Deletedmom344 caliskan kuzum tatil oldgnda bile evde durmak istemiyorum bnda dior ise girde borcu birz dusurelim o arada hamile kalirsin bide ordan para alirz ne hesaplr ypio valla isi iyi Allahtan mercedesin benzin fabriksnda 6yildir altin veriolr 6ayda bir flodan ayakkbi ceki veiole snra 600tlik migrostn market ceki biz onlrla idre edioz evde bende idareciyim ama parayi harcayan bi kadinla evli olsa zor gecinirdi bnde ailemdn idareclgi gordgm icin o konudada sansli para vermesin ben evden cikmiom gezmiom bile hep evdym verirse evde eksk vrsa onu aliom napalim idare edioz kizlar ama bign kaynana dedi onlaro vermeseler zor idare ederdnz die cok sinirlenmstim patavateiz knsmlari oluo onlriverselerde mutfak masrfi btmioki kreddi kartlariyla donderio tek basina ole desek hemende diolarki eeee mecbr yapcak basina geldi diolr bana hep o ev gecindrmz dediler evlndiktn snra yok masrf cok olur o kaldirmz odeyemz bak smdi nasl ypio sirf o evde onlrda destek vermedi die knsuo hep kizi yapms onu dinlioz agzindan ama oglum oglm demesni bilio arayip resmini atmasini ses kaydi atmasni degisikler ama diorum onlra kusura bakmyainda hep pohpohluosnuz orya gdrz onune hersyi getirrlr yedirrlr icirrrlr hizmet gorsen padisah oluobenimki oda simario eee diorm siz bsy aldirsaydnz ogrtseydiniz siziede yapardi nede olsa babam ypio rahatligni vermissinz evde diyorum bisey diemiolr 😂