Deletedmom344 Esrayusuf Kuzummm günaydınnnnn ay mesaj yazmıştım gitmemiş😂😂Değerlendirdik bakalım Ne olacak hayırlısı artık. Sen gittin mi sağlık ocağına kuzum? Hadi bakalım bugün büyük gün Ne çıkacak 😂
Esrayusuf Deletedmom429 sorma valla bende öyle yapıyorum kürtaj oldum herkesin gerçek yüzünü gördüm nasıl yalnız kaldım sorsan herkesin açıklaması varmış bende dedim kimsenin geçerli açıklaması Yok kabul etmiyorum
Esrayusuf Deletedmom344 şimdi giricem sağlık ocağına akşama inş sonuç görülür kız yerler buz olmuş çok
Esrayusuf Deletedmom344 sevtapcım sordum e nabıza düşüyormu dedi hayır bizim burada düşmüyor sonucu yarın alacaksın dedi yarın öğlen gider alırım
Deletedmom344 Deletedmom525 Ahaa Duyguuuuuuu korkma kız Ne güzel olacak bitecek oldu da bitti maşallah. Kurtulacaksın en azından
Deletedmom344 Esrayusuf Aaaaa ne saçma nasıl düşmez benim hepsi düşüyordu. Neyse artık yarına kadar sabrederiz.
Esrayusuf Deletedmom344 bizim burada Yok dedi ama ben akşam bakarım yine doktor dedi adet görmen lazımdı falan bende dedim baktıracam sıfırlandı mı diye
Esrayusuf Deletedmom344 kuzum kan verdim eve geldim kahvaltı yaptım şimdi evi topluyorum . Bugün ile 42 gün oldu ama adet olacam gibi değilim
Esrayusuf Deletedmom344 sevtap dün annem ev yoğurdu yaptı aynı sana tarif ettiğim gibi taş gibi yoğurt çok güzel kıvamı senin ki nasıl oldu
Deletedmom429 Deletedmom344 işte buu ben demiştum yumurtlama gunun bugun kuzum boyle kopkoyu olck iste iki cizgi calismalara devamm😆😆😆😘😘
Deletedmom344 Esrayusuf Ben de dün yoğurt yaptım kız senin dediğin gibi ama bu sefer cam kavanozlara koydum şu an hiç sulu görünmüyor bu sefer becerdim galiba😂