Deletedmom429 Esrayusuf ben kari seviom 34tane foto bile cekindm esimde sogugu sevmiyor ekmek almaya ben gittim adam dun gece sigarsni bile almis dha disari cikmn die 😂😂😂😂
Deletedmom429 [bilinmeyen] hamiş kalincda ayri post acariz kizz gümbür gümbür geliyooozz herkesi bekleriz 😆😆😙
Deletedmom429 Deletedmom525 bska birinin post altinda isgal edioduk dedim ayri acayimda ordan rahat konusak die dha kopamadik 😂burdan😂😂
Deletedmom525 Deletedmom429 bizde öyle yapmıştık arkadaşlarla postu kapattılar watsapa geçtik bizde sizde yapın 😂
Esrayusuf Deletedmom344 @Deletedmom429 kızlar benim evim oradaki hastaneye randevumu iptal ettim yarın aile hekimine gidip kan vericem Salı'da annemin buradaki devlet hastanesine aldım randevu oraya gidicem
Deletedmom525 Deletedmom429 bilmiyorum bizimkini kapatmışlardı yeni post açıp ordan watsapa geçtik bizde
Esrayusuf Deletedmom429 kız ayıptır söylemesi sarı akıntım çok olmuş neden acaba ayaklarım üşüdü ağrı girdi kasığıma
Deletedmom429 Esrayusuf o bndede var suan kuzum sari akinti gecen seffaf akintida geldi Halbki yumurtlma geceli cok oldu gogsum ara ara sizliyor damalar zaten halen belli bayagi hemde goguslerim dolgun dolgun 😂😂