Deletedmom344 Deletedmom429 Bir dahakine hiç okumayalım o postları. Ben de hep okudum korktum sonuç başıma geldi.
Deletedmom429 Deletedmom344 normal bnce dha gce yumurtlayanda var adetine birgn once diyolardi istisnalarda varmis sen dene madem oyle seylerde cikmis nolur nolmaz hata ve hatta bi ay ay yumrtlyp dger ay yumurtlmadgmzda oluomus
Deletedmom344 Deletedmom429 Onu da duydum kız kimi aylar hiç yumurtlamıyormuşuz inşallah çürük yumurta değildir😂
Deletedmom344 Deletedmom429 ahahahah ben anneme bile söyleyemeyeceğim 😂😂 Senin annende gidip söylemiş ya sonra sana demiş Facebook’ta mı paylaştın Ahahahahah alem bu kadınlar ya
Deletedmom429 Deletedmom344 aynen bnde ole diyom dua ederken Allahim ne zmn olursa olsn ytrki saglikli olsun sureci saglikli gecireym bska bsy istemiom die 🙏
Deletedmom429 Deletedmom344 sorma yaa kaynanlrda oyle hep bilio taraflari bi asker yol etmeye gttk onlarin tarafa anam hep gelip bana duyduk duydk dediler yasli bi teyze vrdi beni hep sktrdi kac senelk evlisiniz cocuk varmi die sordu masada yemek yerken ben ne diyecgmi sasirdim o kdr kotu oldumki belli etmedim snrda vay efendim cok dusurenler varmis olu olur dk basi hangi koltuga gecsm dibime geldi snr olmustm
Deletedmom429 Deletedmom344 dha 4haftaligim yine kaynnda oturyoz biri aradi enistesiymis kaynanamin bebek yokmu hale demis 3seneligizya simdi millete seceresi düstu kaynnmda var artik var dedi ayar olmustm ya yasli amca bide bu kadinlar neysede erkklre noluyr acaba
Deletedmom344 Deletedmom429 Kaynanana da söyleme kız sadece sen ve eşin bilin 3. aydan sonra söylersiniz zaten. İnşallah en doğru zamanda, sağlıklı olarak gelsin kuzum. İlla olsun demeyelim sürecimiz, bebeğimiz sağlıklı olacaksa olsun.
Deletedmom344 Deletedmom429 Yuh ya millete bak Ne meraklılarmış koca koca adamların düşündüğü şeye bakar mısın? İşleri güçleri Yok mu sizin özel hayatınız dert olmuş
Deletedmom429 Deletedmom344 ben eşime bile demek istemiyorum o derece ünlüler gibi saklayacagim anasini satayim yeaa zaten 68kiloyum gobegim 5aylik kim anlayacak ki Sorduklrnda yok o gobek yag derim😂😂 😂😂
Esrayusuf Deletedmom344 yok kız hava buz kar dolu eşimde gelemeyecek Zaten bu cumartesi abimin nişanı var eşimle konuştuk Cuma'ya kadar kal ben cuma akşam gelirim dedi ben çok sevindim annemdeyken zaman su 😂
Deletedmom429 Esrayusuf ben kari seviom 34tane foto bile cekindm esimde sogugu sevmiyor ekmek almaya ben gittim adam dun gece sigarsni bile almis dha disari cikmn die 😂😂😂😂