Deletedmom344 Esrayusuf Bence de kız hatta kimilerinde kıpkırmızı olmuyormuş belki benimde öyledir 😂😂Bugünü de değerlendireyim.😂
Esrayusuf Deletedmom344 yok kız hava buz kar dolu eşimde gelemeyecek Zaten bu cumartesi abimin nişanı var eşimle konuştuk Cuma'ya kadar kal ben cuma akşam gelirim dedi ben çok sevindim annemdeyken zaman su 😂
Deletedmom525 Deletedmom344 öyle diyolla bakalım gözümü açar açmaz gitcem uykum açılmadan ne olduğunu anlamadan yapsınlar bitsin hemen
Deletedmom429 Esrayusuf tabi ovulasyon oncesindede kalanlar var koyu cizgi gelene kdr yap silik olsa yap demezdim ama renk pembdede olsa belli bayagi o yuzdn yapilmasi lzm nolr olmz koyu cizgde cikar yarin oburgun o zmnda yaparasinz silikleşen kdr devam 😆😆
Deletedmom525 Esrayusuf bende şimdi izledim animasyonlu olanını dr da dedi anesteziye gerek Yok diye iki kürtajım var ya benim canlı oldu bide çok etkilendim bişe girsin istemiyorum artık oraya 😂🙈
Miinikkuss Deletedmom525 tarifsizbirheyecan hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah, kaç ay arayla kürtaj oldunuz kürtajdan ne zaman sonra hamile kaldınız
Deletedmom344 https://i.hizliresim.com/nQ9Zll.jpg. Bir tane daha yaptım 😂😂😂 testlerimi bitireceğim Allahım😂
Deletedmom429 Deletedmom344 aynen sabah 6bck aksam 5 ama bana yaramayck adet zamanim bu hafta haftayda artk o zmnda yne gece gelcek ilk yaptigmiz zmnda ole idi 😂😂
Deletedmom344 Deletedmom525 Evet ovülasyon testi yaz gittigidiyordan falan da bak fiyat karşılaştır 😂
Deletedmom525 Deletedmom344 yorumları okudum eczanelerde daha uygunmuş hem gözümle görerek alırım şu filmi çektireyim de bi şeyimin filmini çekmedikleri kalmıştı 😂
Deletedmom429 Esrayusuf kar ne guzel demis disarda kiz ekmek almaya giderken foto cekicem cok hosuma gtti kar yyaa 😂😂