Esrayusuf Deletedmom344 hahaha sayende 😂Kız benim telefonla işim Yok sosyal medya kullanmıyorum foto çekmeyi sevmiyorum size düğün fotomu atayım mı 😅😂
Esrayusuf Deletedmom344 bu adetten 6 gün önce kuzum ayyy kız gerçekten gebelik olsa ağlarım lan şaşkınlıktan
Deletedmom344 Esrayusuf Ya bu zamana kadar sıfırlanması gerekti bir de. 3 haftada sıfırlanıyor diyorlar eee senin kaç gün oldu yani
Esrayusuf Deletedmom344 valla gidicem kız sorma valla bende öyle oldum başlarım parasına öldüm ama ya
Esrayusuf Deletedmom344 40 gün oldu bugünle ve benim gebelik 6 haftada kalmış karnımda öleli 2 hafta olmulrı
Esrayusuf Deletedmom344 kız veremem ki ben kaydımı almadım annemin burda kaydım kaç gündür evde değilim benim ki söyleniyoe Zaten ciddiye almıyor beni bu gebelik konusunda testte yapsam gizli yapıcam acaba doktorumamı gitsem önce sevtap özlem
Esrayusuf Deletedmom344 bende instgram seviyorum ama eşim bırakmıyor olsa çoktan eklemiştim ama siz iyi geldiniz yA
Deletedmom344 Esrayusuf O zaman çarşambayı bekle şimdi Pazartesi yaparsın çıkmaz üzülürsün bu sefer adet olursun falan. En azından Çarşambaya kadar bekle bakalım belki adet olursun. Zaten doktorun seni yönlendirir
Esrayusuf Deletedmom344 https://hizliresim.com/Wq8y6P Sevtap benim teyzem var çok severim arkadaş gibi dediğini kimseye demez onunla konuştum daha yeni o yüzden dedi
Deletedmom429 Esrayusuf ben goremiyorum ikinciyi valla gozuken renksiz siyah cigzi gećik bi siyah renk 😒
Deletedmom344 Esrayusuf Oyy maşallah size Allah nazarlardan korusun. Kız bebek gibisin bu Ne güzellik.❤️❤️
Deletedmom429 Esrayusuf yaaaaa çok tatlişsin maşallah ben bu guzellikle gopta gezmeye çekinirim😆😆😍😍😍😍😍
Esrayusuf Deletedmom344 kız Yok üzülmem bence çünkü korundum bir anda oldu bu durumlar beklediğim birşey değildi