Deletedmom429 Deletedmom344 o zmmda erken olmus olcam ama kuzum kaynnnda dedi eskiden kullanmis oda adetten kesildgnde vermisler adet olmasina yaramis ama o zmnda 3tane kaldigi icin erken olmus olcam daha bgn ayin 23u 😂
Deletedmom429 Deletedmom344 5gun yaziyor tam 28inde olcagmi gosteriyor haptan 3tne kaldi nyse ynde cok arasi olmamis oluyor ama simdi bi daha devm etcen dediya doktor dhda snra kullanmicn dedi adet olup btncmi etcem yksa ara vermedenmi orasi suan kafama takildi 😂😂
Deletedmom429 Deletedmom344 doktora sorarrm artik ya nette yillarca kullanalr var cnki adeti duzensiz olanlr yazmis hep kuzum bana btnce yne al devm etcn oda btnce dha yok dedi bakalim😐
Deletedmom429 Deletedmom344 evet kuzum benimki ice yapsa dun baslioduk ama sagolsn smdi adetimi olup btnce baslioz dun aksami bu aksam telafi edim dedi yok dedim istemez Adet olunca dedim baslariz 😆😆
Esrayusuf Deletedmom429 kız ne işi ben annemdeyim eşim evde tek iki gündür 😂 Kuzum dışarıdaydım dondum YA burada baya kar yağdı eve girdim şimdi
Deletedmom344 Deletedmom429 Hadi bakalım o zaman hayırlısı olsun😂😂 Benim adete daha 14 gün var başladık bugün itibarı ile. İnşallah kısa zamanda ve sağlıklı olur. Bu sefer yüzümüz güler.
Esrayusuf Deletedmom344 kızlar ben çıldırıcam az önce tekrar test yaptım iki dk sonra ikinci çizgi kırmızılaştı belirgin şekilde tam size çekip atacaktım mesaja cevap vereyim dedim aldım elime gitmiş aklımla oynuyor 😂
Deletedmom429 Deletedmom344 siz devam edin kiz nolur nolmaz bakarsin adet zmmnda geldgnde olmazsin ay cok heycanli hemen Adet olayim ovulsyn ypmkta gzl oluo o bile mutlu edio ya 😍
Deletedmom429 Esrayusuf kiz bnde smdi tavukcudan tavuk almaya gidim dedim yemek ypcm nasil buz disari yaa kar yagio orduda derlerya boranliyor die aynen oyle suanda 😂
Deletedmom344 Esrayusuf Ay Esra senin bu hormonlar bizle fena kafa buluyor. Hala adet belirtisi Yok değil mi?
Esrayusuf Deletedmom344 şuan çizgi bile Yok ama bu düzgün test değil benim evin oradan alıyorum ovula test 5₺ Bunu 2.5₺ ye aldım bozuk baksana kırmızı çıktı sonra gitti fenerle baktım c bin yanına kaymış 😂