Deletedmom344 evlendik evi aldi hemen kizi sonrda amaan dediler beynne girdiler bi sne gcsn kiraya verin die para brktlrm die ne kdr biriktrdysek sanki ben evime gecmek istedm ama esimi kandirdlr gene dedim kesin biz bu eve gecemicz die stresten dgda zayiflamistm 50iken 45lre dustgmu bliorum is yerinde az arkdslrn kafasini utulemedim cok cektilerdi benden hergn bi vukuat olduodu evde evde durmmk icin onlrla calistm saat 10lara kdr bide geri cekilme yapiodukya naisk kazayla
Kalmadiysm rabbim bana yardim etti beni kurtardi yksa esimin yne girrlrdi aklna birz dha dur diye diye seneler gcrsdi bi sne kirada kaldi ama pismn olduk son iki krzmi bile vermedn ciktilar ahh ahh bide pislikleryle ugrstm bekar kadin epilasyoncya verdirdiler onlrn emlakci tanidgi kari evde musteri agirlmss cihazlrninkucik odama koymus smrda nihahlandi etti bana iftira atarak evdn cikti ztn biz gormedik onu hic emlakcyla muhatap oluoduk oda kaynanamin arkddssn kizi hic kiracimizi gormedik esim sdece bi kere gordu oda islemler yapilrken ben hic gormdm kiramizi bile emlkcya verio biz ondn alioduk ona ragmen ben iftira yedim neymis arayip evimdem cikin demisim ona atarlanmis eve bi geldim kaynnalar pederlr bana dio sen kesin aramissindr bide hatirlamiosundr diolr yaa ska gibiydi agladim delirdim esime ddm o bana inandi ztn gorunce msj atio binyandan ben dertlesiom kizla obana dio sen kesin evden cikmk icin yapmisndr ayyy kizlar ben kurtuldugum gun siz beni gorseynz zil takip oynadim gobek atmistim 😂😂😂