Deletedmom344 Esrayusuf Hepimiz için dua edeceğim ay inşallah bu sefer uzun sürmez ilkte çabuk hamile kaldık ikinci yine aynı sürede olsun
Deletedmom344 Esrayusuf Kız YouTube’da Dr. Kaan Kocatepe var kadın Doğum doktoru Videolar paylaşıyor geçen kürtajla ilgili video paylaşmıştı. Eğer gebelik 10 haftadan küçükse bir adet görmeniz yeterli diyor.
Deletedmom429 Esrayusuf teli sarja koymustm kuzular bide kociş yemek yemio gece geldgnde bnde elmali kurabiye yaptm smdi oturdum 😆😆
Deletedmom429 Esrayusuf anam siz iyki o zmn calismara baslamissnz biz 3sne sonnda anca kafa dank etti arkadaslrm 3.ye basladi Ben bidene dha yapamadim 😂😂
Deletedmom344 Esrayusuf Sen şu rahim filmini çektir bakalım Ne çıkacak zaten aynı günde sonuç çıkıyor
Deletedmom429 Deletedmom344 ahahahaahahahah 😂adam evde yokki olsun gece 12bckta gelcek o zmn olursa bilki bizim yuzumuzden 😂😂😂
Esrayusuf Deletedmom344 aynen kuzum o yüzden benim hemen adet olmam gerekirdi o değil filmden sonra inş birşey Yoksa iki gün ilişki yasak Zaten ondan sonra net hergün deneyecem 😂 Evet valla özlemde ses Yok
Esrayusuf Deletedmom344 mevzu derin heralde adam dünden azıtmış Zaten anlattı ya özlem vay özlemin haline 😂😂😂 kız benim kasıklarım ağrımaya başladı
Deletedmom429 Esrayusuf ahahah ay kizlar yarildm yazdiklarnza ama ben bgn bayagi kaynişten ciktktn snra yurudm eve kdr bide pazari dolandim ordan eve gel yemek ye sonra kurabiye yap telide sarj ettm oturdum simdi istanbullu gelini izliom cuma dizim benim😆😆
Esrayusuf Deletedmom429 kız deli demedin ki herif Yok bizde @Deletedmom344 neler düşündük 😂 Hakkını helal et