Esrayusuf bncde bnde dan dun girismesni sevmiorumyaa diyorum yapmak icin yapcksan yanasma o zmn insan kendini bska bisey gbi hissediyor diyorum anliyor o zmn tmm tmm diyor 😆 ben lisede elektrik elektronik bolumu okudun sinifta 20erkk 2kizdik dgr arkadasim birz fena idi kafadan nmra atar konusrdu tanimadiklryla sonra bi kere bendne msj atti ama cikmadilar tbi esim dio ben clsiodm tanimdgm kizla ne konuscm canim isteynce msja cevp veriodm arkdsn yaziodu dmsti snrdan bendn msj attiginda esimin hala dha huyudur telefonundan hicbiseyi silmez o zmnda benim nmra kalmis ki bayram da toplu msj atma popilerdi oda bnda gndrdi ddm kimsn o dio sen kimsin ole tanistk ama ben ona ukala derdim snr oluyodum egolu cevplarina snra dha msjlsmadik ben universtye gttim snra facebookta haln dha bilmioz kim ekledi o dio ben ben diom o gicik derdi bana ben ona uyuz ne paylassn yazardi bana ben de istemedin teklif etti sonra snra hayir ddm cnki ben feminist bir kizdim o zmnlr erkege karsi ilgm yktu evlnme dusuncsi dhi yoktu snra bi sekilde bagladi kendine gozume perde indi resmen şiirleriyle tavladi bn snra isindim ona snra o bi hafta surundurdu bn onu ilk kbl etmedim die snra basladik faceden goruntulu konusmaya oyle oyle 2011de basladik bu arada knsmaya sevgli olma yili hatta ve hatta MART ayi şansa gel 😂😂 bign ekrna anasini getrdi pat die tanistrdi snra kardesini snra kardesyle kaynastk ettk oyle oyle okul 2sneydi ztn ben son sene istnbla geldim rizede okuyodum teee kalkip geldm bi cesaretle onu grmye o clsio eski calistgi yer hic izni olmyn bi yrdi gelemiodu tbi benimde annemlrn hbri yok guvendgm icin gttm bskasi olsa asla gtmezdim cnki istnbl sonucta herseyi yapabilirler bana otobusten indidgmde cok titredim heycan el ayak titremesi yuzune bakmadim gozlerne fln direk beni ailesinn evine gtrdu bn orda kaldim sonra okulma dondm okul bitti eve
Gectm tbi artk gidemem annem izin vermez bu sfrde is degstrdi smdiki calistgi yer oda orduya geldi izin alip bizimkkrle tanismaya snra gtti bi zmn snra yne geldisnra is yeri senesi dolunca yilllk izne ckrck o zmn nisan soz yprz dendi olmadi ertelendi snra bekledik uzaktan hergb msjlasstik knstuk ailelr telefnda knsmya basladi ogn geldi catti nisanlandik dgr izin senesinde yaptik uzaktn geldiklri icin bnde babam olmadgi icin calgli istemedim evin onunde yaptik kapida akrablrla snra bi sne gcti dugun oldu simdi 3senelik evliyiz 😂😂