Esrayusuf Deletedmom429 özlem kız şu yazı şeklimi ben en son lisede yazıyordum Türkçeyi felç ettin valla okuyamıyorum 😂😂😂
Deletedmom429 [url=https://hizliresim.com/8aW2YW][img]https://i.hizliresim.com/8aW2YW.jpg[/img][/url] kizlar okuyun ahahah 😂😂 Deletedmom344 Esrayusuf
Deletedmom429 Esrayusuf sizler icin duzgun yazmaya caliscagim cevremdekiler aliştilar sizde belki zmnla alisirniz onlar prof oldular okumaya calisirken artk sormuyolar bana ne dedin die ahahah😂😂😂
Esrayusuf Deletedmom344 offff 😥 Ben çok merak ediyorum yA yarın tekrar test alıcam :( ya özelde muayene olmadan kan testi yaparlar mı ben çarşambayı bekleyemeyecem heralde
Deletedmom344 Esrayusuf Aciline gidersen yapar kuzum. Ya ben de sen dedin ya silik çıkmış diye ondan şüphelendim. Bir de 38 gün oldu hala adet olmamışsın. Hayırlısı her şeyin, inşallah bir mucize vardır içinde.
Deletedmom429 Esrayusuf doktorunla iletism halinde deglmisin kuzum sorsaydin sizce olablirmi yapaymi yksa biraz dha mi beklim die 50gun olmayanlar varmis hee bunye farkliya kuzum 😐
Esrayusuf Deletedmom344 sevtap çok silik ama fenerle bakınca görüyorum bir kaç geçtikten sonra daha iyi görülüyor önceki gebeliğimde böyleydi beta hcg 27 çıkmıştı daha yeniydi Buda yeni olabilir
Esrayusuf Deletedmom344 kendi evimde 1 e doğru uyuyorum sabah eşim işe gidiyor sonra uyumuyorum annemdeyim ben şuan onda kaldım dün çok koşuşturdum çok yoruldum başımı koyduğum gibi uyumuşum telde açık kalmış 😂 Sevtap benim teste o silik çizgi gitmiş umutlanmayın bebiş yok 😂
Esrayusuf Deletedmom344 sevtap yazıp kaybolma kız neredesin konuşuyoruz işte bu arada @Deletedmom429 nerede yA güzellik uykusunda mı bizim kızçe 😂
Deletedmom344 Esrayusuf Nasıl gitmiş kız. Test bozulmuştur ondan olmasın. Zaten 10 dakika sonrasını dikkate almayın diyor ya. Esra ilk sen hamile kalacaksın bak gör😂
Esrayusuf Deletedmom344 kız göğüslerde ne şişlik ne acı var kasık ağrım önceki gebeliğimdede oldu böyle aynı süre Buda öyle geçti ağrım dünden beri ama yorgunluk halsizlik desen onu ayıramıyorum ben hep yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi:) 😅