Esrayusuf Deletedmom344 benimde eşim öyle düşünüyor ben onun yanında açmıyorum Bunu görmesin öğrenmesin sildirir valla gıcık oluyor yAda birşey desem oradan gördün değil mi der 😂
Deletedmom344 Esrayusuf Kuzum ben 37. Gün oldum 45. Güne kadar uzayabilir merak etme ben de çok panik olmuştum.😂
Esrayusuf Deletedmom429 ya ben doktoruma dedim bana dedi ki önce kürtaj ol sonra bakarız beni mi oyalıyor benim adet düzensiz
Esrayusuf Deletedmom429 kız Gaziosmanpaşa'da otıruyorsun alsana Haseki hastanesine ara bugün ertesi güne düşüyor randevu git hemen doktor soruyor şikayet ne iki düşük de tamamdır hemen kan aldırıyorsun sonuç hepsi 3 ay ama pıhtılaşma önden çıkarsa 1 ay
Deletedmom429 Esrayusuf haseki nerdydi kiz bagcilar egitim arastimaya gttydm bi kere peder ameliyt olmustu hamile kalgmz aydn snrako ayda iki vesaet gtmstim koly bulduydum orasida olurmu acaba ki
Esrayusuf Deletedmom344 bende valla işe gidiyorum kafam çok rahatlıyor bu arada kızlar içiniz sıkıldığında hergün 7 defa inşirah suresini okuyun etkisini gerçekten göreceksiniz
Esrayusuf Deletedmom429 canım Haseki sana çok yakın bir otobüsle kapısının önündesin 36 es otobüsüne bin Haseki durağında in yürüyeceksin biraz
Deletedmom429 Glseren gülyalı ilçesi havaalani yapildi tam ordayiz biliyorsaniz ama istanbula gelin geldim ailem ordalar 3senedir istanbuldayim 😊
Deletedmom429 Esrayusuf aaa tmm o dha iyimis o zmn kuzum simdi doktora geldm bekliyorum doktoru toplantidymis ins iyilesmisimdir yaa distan iyiym ama icerde nsl durumlr acaba heycan basti 😐
Esrayusuf Deletedmom344 en güzeli gizli kullanmak ama eş ve kaynana postlarını okudukça şükür ediyorum
Deletedmom344 Esrayusuf Ağrıların varsa birkaç güne olursun kuzum ya da psikolojiktir.😂Korkma ama ben tam 37 de oldum
Deletedmom344 Esrayusuf Sorma ya neler var değil mi şoka girerek okuyorum. Allah korusun ya Allah huzurumuzu, mutluluğumuzu bozmasın