Esrayusuf off bende ya ayniyiz bizde ev alsak nolcak adam krediyi bahane etmeye basladi madem niye beni oyaladin demi biz zaten geri cekme yontmne alismistik bebek dusunmuoduk aile baskisi yuzunden bu ise giristik boyle seylerde yasayinca benimkininde kafasi karişti haliyle onuda anliyorum ama kendi dedi hemen yapcaz soyle olcak boyle beni heveslendirdi bn zaten kurtajdn snra uzun sure dusunmicm dedim beni yine heveslendrdi smdide yan ciziyor martta diodu en son geri cekildignde eee bgn de yapinca sevindim ilk deneme baslior diye pat gene cekildi bide gulyor hahaha diyor sinir sinir cok buyuk bsy yapmis gibi trip attim gidene kadar sebeklik yapio akli sira ise gircenya diotakti gene benim ise gircek olmama ben napim ailen destek olmuyorsa banane ben mi dedim ev al kendi guvendi onlra ben ona nasil alcaksn dedim babam yrdm etcek dedi hani nerdeler eve tasincagimiz zaman ben clasiodum zuccayide batmasaydi orasi halen devm ediodum oraya ama kapandi ciktik ama cikana kdrda aldgmi ona verdim simdi ona kaldoya hersey aidati bile vermek istemiyor bazem geciktrioz adama terslenmis benim kafam gidik demis bide adam bana sormustu kurtajdan once bana ole dedi niye diye evet dedim kredi odedgi icin agir gelio ailesi bisey odetmemis pohphlmis simdide bole olmus bu dedim napalim bende bazen bsy diyemiorum stresli oluyor dedim oda bizlerde cocuk buyutyrz okutyrz borc oduoz dedi evet oyle ama o anlamio dedim rahatliga alismis anasigilde hep bundan kaynakli baska sebep yk cnki baskalrda ole soyle diyorum nls oduo kac tkde cocuklri vr ornek fabrika abi dedigi kisiler yani ben onlar gbi degilm onlarin aileri destek ckio babandan kalma anadan kalma seyleri var dio bnde bisey yk dio valla napcagimi bende sasirdim anlayabiliyorum yani