Esrayusuf Deletedmom344 sevtap tadı berbatta olsa içerim kız ben kendim için doktora gitmedim tedavimi yarıda bıraktım çocuk için iki gün boyunca sabahın köründe o trafikte doktora gittim Hale'nde öyle yAni
Deletedmom525 Deletedmom344 son bi kaç yudum kalasıca midem i sarsıyo ama sonuna gelene kadar içebiliyom sende içersin kötü değil o kadar
Esrayusuf Deletedmom525 @Deletedmom344 kuzular ben bi pet kullanıyorum ilk çıktığından beri çok sağlıklı ve temiz sizede öneriyorum molpedin doğal https://hizliresim.com/Rr4kRa
Deletedmom525 Esrayusuf yok ya bana dün dr korunmayı bıraktığınız an gelip söylüyorsun bana iğne vurulacaksın dedi gebelik düşündüğün an
Esrayusuf Deletedmom525 pıhtılaşma mı çıktı sende ben bi yazıda okudum öyle yazıyordu ama doktorun sağlam önlem almak için demiştir iyi yapmış
Deletedmom525 Esrayusuf ben bi hafta sabah akşam aç karnına geri kalan üç haftayı sadece akşam aç karnına içiricem canım
Esrayusuf Deletedmom344 ben baktırmadan doktor arkadaşıma söylüyorum sağolsun yazıyor birlikte çalışıyoruz Zaten 😂 İstediğim ilacı yazıyor
Deletedmom525 Deletedmom344 kız beslenme şekliyle dengeleyebilirsin aslında onları keşke ilaca çok yönelmesen ya
Deletedmom344 Esrayusuf O çok saçma ya kalp atışı zaten pıhtılaşmadan olmuyor gebelik öğrenir öğrenmez başlamak gerekiyor
Esrayusuf Deletedmom344 ben öyle okumuştum o yüzden dedim gebelikte olsa kalbi atana kadar sonuç çıkar z😂
Deletedmom525 Deletedmom344 ılıttım ya ama hafif dilimi yakacak şekilde içmeliymişim soğuyunca bilmem ne maddesi kayboluyormuş