Esrayusuf Deletedmom344 niye öyle kesin dedin sen daha yumurtlama zamanın geçen haftaydı Yen'i yaptın dur bi hele
Esrayusuf Deletedmom344 olsun kız kasık ağrısı bebektende olurdu arada çıkmaz tabi akıllım o Rahime yerleşecek öyle hormon salgılayacak sen bence bir hafta sonra test yap
Deletedmom429 Esrayusuf yagmur yagiyor kiz eminonunu biliom carsiyo felan annmlrde gezdirdim burda hep baska yer bilmiom cnki ahahahah kadinda bikti kiz kulesine gotr dedi bi dhaki geliste ben cok gidiorm sanki orayda 😂😂😂
Esrayusuf Deletedmom429 kız ben doktora dedim içeriden bilgi verirler dedi kan alan hemşireye sormadan dedi 3 aya çıkıcAm mesaj gelecek bu arada kaç tüp kan aldılar kız
Deletedmom429 Deletedmom525 verdim kuzum hem pihtlsma hemde kromozom 2dusukbi kurtaj ddm sormadi bile 😂😂
Deletedmom525 Deletedmom429 bir ayda çıkacak demi sonuçlar hadi hayırlısı olsun iş görüşmesine gittin mi ya nasıl geçti
Deletedmom525 Esrayusuf Esra seni çok iyi anlıyorum her kürtajdan sonra benimde adetlerim özellikle ilk üç gün çok yoğun geçiyordu halsiz düşürüyodu oda beni çekicen bitene kadar aman adet olda Esra ağrısı sızısı şurda dursun
Deletedmom429 Deletedmom344 14:15te gdio ama ben eve gidrm o gdne kdr bi de ona kahvkti hazirlarim uyusun o bnde su gorusmye gidehm bi konumu istedim adamdan atti baka baka sora sora gidecem snrda yallah Eve 😂😂
Deletedmom344 Esrayusuf 10 gün geçti yumurtlamadan o gün ilişki olmuştu. 10 günde salgılanırdı bence beta hcg. İnşallah hamileyimdir ama adet olacağım gibi bir ağrım var
Deletedmom429 Esrayusuf benim kagitta trombofili testi yani pihtsma digrride kromozom analizi 2tup aldilar bu seninki ne anlamadim kuzum
Esrayusuf Deletedmom429 valla bende anlamadım doktor ne dediyse artık ama ben kağıda hiç bakmadım ne yazıyor diye kız bu bana sadece kromozom yapmasın saf doktor 😂
Deletedmom344 Esrayusuf Kız bak ondan da 2 tüp almışlar. Senden niye bir tüp aldılar ya. Sadece kromozom mu yaptılar acaba
Deletedmom429 Deletedmom344 2tup aldilar acitmadida kadin sukur yksa butun hincim ona cikardi makyaj malmazmlrmi de yanima aldim suslencm lavaboda smdi suratim bembeyaz uykusuzlktan😂😂
Deletedmom344 Deletedmom429 😂😂😂Ahahahahah ya kokoş yaa yerim senin🤣🤣 Git biraz süslen kız iş görüşmen var hem
Esrayusuf Deletedmom344 kız sevtap moralim bozuldu bak şimdi ben ne test yaptım anlamadım 😂 benden neden tek tüp aldılar
Esrayusuf Deletedmom344 tek kromozomsa giderim o doktorun yüzüne tükürürüm mal mı bu illa ağzımla mı diyecem pıhtılaşmada olabilir yAni