Deletedmom344 Esrayusuf Şu gebelik testi fotolarını atan kadın inşallah hamiledir yaa nasıl heyecanlı
Esrayusuf Deletedmom344 bence hamile bende çok mutlu oldum onu öyle görünce yazmak istedim 😅Kız olayım artık ölüyorum ağrıdan Allahım giderim ikramımı veririm yarım saat oturur çıkarım
Esrayusuf Deletedmom344 yok oturmam Zaten ağrım çok ben akşama olurum sabah uyandım baktım feci sancı hemen doktorun verdiği ilacı içtim aç tok farketmez ama aç içersen daha hızlı etki gösterir bende içtim dedim sökülsün hemen
Esrayusuf Deletedmom344 hadi bakalım olurum inş bu nedir yA valla her ay adeti bekliyorum böyle çok düzensiz bıktım ya filmi çok merak ediyorum gerçekten çift rahim var mı diye
Deletedmom344 Esrayusuf Kuzum adet düzensizliği için de git bence. Bu inofolic combi var ya folik asit adeti de düzenliyormuş sanırım. Doktoruna bir sorarsın. Umarım çift rahim yoktur ya bir daha onunla uğraşma ama varsa da korkma yani onu hallediyorlar.
Deletedmom525 Esrayusuf adet illaki olacaksın ama olana kadar canından can gidicek inşallah kolay olur.bende şimdi geldim dr a sonuçları göstericem
Esrayusuf Deletedmom344 @Deletedmom429 @Deletedmom525 haydi kızlar şimdinçok mutluyum şükür rabbime şimdi adet oldum kanamam gayet güzel ayyy çok mutluyum yA bu mutlulukla İstanbul'u talan ederim hiç adet olacağıma sevinmemiştim daha önceden
Deletedmom344 Esrayusuf Oleyyyyyyyy ahahahahahahahahahahaha kızzzzzz çokk sevindim çokkkkkk😂😂😂Sonunda yani valla benim burada içim şişmişti olmuyorsun diye 😂
Esrayusuf Deletedmom344 sorma kız aradım şimdi doktoru dedim ilaca devam etmeye gerek var mı bir tane içtim dedim Yok bırak dedi
Deletedmom344 Esrayusuf Kaç gün sürüyor kuzum adetin? Biter bitmez hemen rahim filmi çektir. Acaba onun için önceden randevu almak gerek mi?
Deletedmom344 Esrayusuf kız bak benim genetikte de aynısı yazıyormuş yeni gördüm ya😂 https://i.hizliresim.com/lq8zrX.png
Esrayusuf Deletedmom429 evet yA sevtapda olsun o temizlenince inş benimde film temiz çıkar seninde denk gelir birlikte deneriz ama inş sevtap adet olmazsın bebiş olmuştur ya
25agustos Deletedmom344 kendiniz mi başladınız doktor mu söyledi. Neye göre kullanıyorsunuz. Ben kullanmıyorum da. Acaba ilerleyen zaman da mı kullanırım
Deletedmom344 25agustos Gebe değilim. Kürtaj sonrası doktoruma danıştım o da kullanabilirsin dedi. Gebelik öncesinde kullanıyorum.