Esrayusuf napim kuzu o zmn kaynyla oturup dedikodu yapcagminkizida gelio du esi sabahin korunde birkiodu hic bunlr uyuyomu diyen yoktu cocugu kapimiza gelio dan dan vuruo uyandriodu sabahin 7snde dusun kafayi yicem diodum bnlr arasinda benimkide yat duymamya calis acma diodu kapiyi vursn die onlr icerde kahvalti ypio biz yatioduk arkamzdn konusuolrdi gelip cocugu kapidan bile almiodu sahip ckmiodu ccouga insna uyuyor orda demi bsy desen burasi benim.babamin evi istedgm zmn gelrm diodu ortaya konusodu sen anla hesabi yani bnde ole hee arayna yere kosuodum o zkn benimki bole surat yapamiodu harclik veriodu o zmn bana hicbiseyye para vermiodu orda cnki babasi aldgi yaptgi icin o yuzden tartisma oluoduya ztn sora sora bagdat bulunurms o zmn hevesimde vrdi gidiodum snra girdgm yerlerde oldu calistim ettim aldgmi ona verdim maasi esylarmzi aldik oyle biz bigun bana snra dedi ki sen ne aldinki naptinki dedi tartisma ortasnda ben kala kalmistm sana calismya gerk yk demistim ben yillarca calisip bna destek olsam bana gene naptin sn dicek eminim