Esrayusuf iste bana ev alcm dedi anamlarla otrlm ilk sene dedi ben kabul etmemstim bana neler neler dedi ev alcam zaten ddi kiralar pahali buueda bakrik dedi hep yikip dokuk evler ben para vermm kira dedi nsl ev alcam peki dedim babamlar yardim etcek dedi pazar yeri vrdi babasinn pazar pazarinda erkk ic camasiri satiodu tahtalrda onn ustneydi orayi satip bana vercklr dedi benmki pazarlarda mesaidn gelip onn ynna gdiodu yrdima fln bnde tmm dedim caliscam yardim etcem demedim yani zaten bekarknde calismadim cagri merkzinde calsmistm oda uc aydi teyzemlrn ynnda kaliodum evimz koyde uzak die oda bi yre kdr oldu iste cktm snra sdce dgne kdr evdeydim cnki koyden merkeze gdip calismk yol masrfi cok oluodu aksam eve donmesi karanlik issiz yolda sanki ben dedim ona gbi davranio caliscam odeycz demisim gbi babasigilde napti pazar yrni satmadi parada vermedi kaynnmi emekli islemlrne giristi biz kredi cekerken ayni anda bitirdiler bile smdi onlar ikiside ana maaslrni aliolr biz evi aldik bi sne durduk orda kaynna ameliyt oldu pazar yerini saatilar peder cnki hastnde yannda kaldi o bobregbi vrdi hemen ayaklandi kaynna zor gecrdi ayaga kalkana kdr o bakti hastnde ben calisiodum o zmn baglarbasnda zuccayde orda guzeldi 5ay calstm eve tasnca batti orasi herkes isten ckti kirasini odeyemdi patron maasmzi bile veremiodu pazar yerni sattilr parasinida bi kac borclri varmis onlra vrdik dedilr gersinde onlrda kaldi yine bize bisy yok anlayacgnz o ailsne guvendi ama onlrda onu ole biraktilr sen bize gelini getircem dedin burda durcaz dedin ev alcam dedin dediler onlrda guya beni istemms ayni evde