Esrayusuf Deletedmom344 hepimiz inş öyle erken kalırız. Benim eşim bana çok kızdı sen iş yaptın yapma diyorum. Ben yaparım dedim yapıyorumda senden yemekte beklemedim durmadın yerinde diyor bende erkeğin yaptığı işe içim sinmiyor ama artık sinecek
Deletedmom525 Esrayusuf benim abim 9 senedir oturuyo ne kira veriyo ne bişe yapıyo valla eğer olursa öyle bişe çatır çatır oturur para falanda vermem insan utanır istemeye
Esrayusuf Deletedmom525 öyle birşey derse ben ona cevabını veririm birde diyor ki kışın sana geliriz kalırız yazın memlekette dururuz hem evini bana kiraya verecek hemde onları çekicem onu geçsin valla
Esrayusuf Deletedmom344 yok kız ne işim olur kaynım genç benimle yaşıt öğretmenlik yapıyor ataması olsun nereye giderse artık diğer kaynım lise 3 e gidiyor
Esrayusuf Deletedmom525 yok benden uzak olsun evim ayrı kafam rahat bir haftadır annemdeyim kimse birşey diyemez eşimden hariç hep evimdeyim haftada bir gidiyoruz o kadar
Deletedmom344 Esrayusuf 😂😂😂Bence de işe girsin ben görürüm onu😂😂Bir de bize bak sabahın köründe pat gözler açık
Deletedmom525 Esrayusuf benim kaynanam felan Yok ya tuhafıma gidiyo böyle duyunca acaba olsaydı nasıl olurduk diye
Esrayusuf Deletedmom525 ne kadarda iyi olmaya çalışsalar mutlaka ayrım var kendi evladım diyor lar ama boş