Deletedmom344 kız özlemin aynı durum başıma geldi biz nişanlıyız eşim sıkışık borç alarak düğün yaptı benim eşimde ana kuzusu anası duşa kabin parke koltuklar hep yenilesi boya alçıpen halı çatal kaşık beni bahane etti neymiş misafirler gelecek evim toplu olsun lan senin oğlun strese girmiş. Bi yardım et oğlum sıkışmasın evi Yok takılarını bozmasın yardım edeyim demedi ben evlendim bir ay dolmadan bütün bileziklerim gitti annemin taktıkları var sadece ama ben diyorum benden sonrakilere bir kuruş yapsınlar ben onlara cevabını veririm ben hayatta susmam Allah görsün demem Allah'ta görsün ama bende göreyim ben kiracıyım köşede param Yok kürtaj olduğum gün sormadılar varmı para karttan çektik ben Doğum için kumbaraya atmıştım çocuğum için geleceği için dedim oda aynı şekilde çocuğuma gitti Doğuma değil ölümüne gitti çok zoruma gitti sonra kaynanam 100₺ aldı eşim ertesi gün eşim verdi hemen aldı dedim ki eşime kimseden fayda Yok gör kaynanamın yanında diyorum kendi annesi oğluna evimi kiraya vericem köye gidersem diyor sırf bize vermemek için taş atıyor size vermeyecem yani bende hayatta minnet etmem ben öyle olduğum için beni paralı sanıyorlar