Esrayusuf Deletedmom344 büşra gitmiş bile silinmiş sayfası @Deletedmom429 özlem sonuçları almak için nereyi arayacağız numarayı alsana ben unuttum
Deletedmom344 [bilinmeyen] Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olsun o zaman kuzum. Her şey gönlünce olsun.❤️❤️
Deletedmom344 Esrayusuf Ay evet inşallh bakar foruma, alır numarayı. Tıbbı genetik laboratuvar numarasını almalı
Esrayusuf Deletedmom344 seside yok neti mi Yok acaba bu saate kadar çoktan gelmesi lazım sıra olmuyor genetikte
Esrayusuf Deletedmom344 sevtap doktor bana adet söktürücü vermedi bende istemeyi unuttum ama adet olmuyorum dedim kontrol etti yakın zamanda olacaksın dedi heralde rahim duvarım kalınlaşmış eczacı arkadaşıma sordum reçetesiz verilmiyormuş Hale'n adet görmezsem haftaya kadar kendi doktoruma giderim ilaç versin
Deletedmom429 Esrayusuf asagi yazdim kizlar peder ins gelir aksama yoksa burda kalcaz benimki sabah gdio bu hafta ben naparim Yksa burda yaa karnimda agrio ustune adet olcram minik minik kan damlasi gelio uyududa biraz bende tele baktim 😭😭😭
Deletedmom429 Kizlar bu test bana harbiden nasip olmuyor otobuse bindim yoldan geri dondum kaynanama gtme gunuya bugun donuste gtcekttm gorumce okula gitmis pederde kirklareline gtmis orali o cenanze varmis buda hastalanmis gel ddi kotu oldu sandim sdce grip olmus yani abartior olan benim randevya oldu 😤😤
Deletedmom344 Deletedmom429 Keşke randevuya gidip sonra gitseydin. İnan 5 dakika bir sürmüyor ki genetikte hiç sıra olmuyor kuzum.
Deletedmom429 Deletedmom344 kotuyum deynce bobregne bisey oldu sandm kiz elleri ayaklri bosalio ayakta bazen dusuo gbi oluom deyip duruodu gecen hafta tekim kimsde yk dedi benimkni aramis bakmamis smdi oda paniklemis aradi soyldm anama iyi bak dio bana gene randevu aldim ayin 6sna kdr dolularmis teee mart 6ya verdiler o zmna kdr ise girersem gidr ozelde yptrrm artk napaym uzuo yksa 😤😤😤
Esrayusuf Deletedmom429 kız Allah seni ne etmeye çok kısa sürüyor yA senden önemli mi git önlemini al hatta gidebiliyorsan şimdiden git sorun olmaZ öğleden sonra git alırlar
Deletedmom344 Deletedmom429 Kan damlası geliyorsa adet başlamış demek ki kuzum. Keşke yanına çamaşır alsaydın 😢