Deletedmom344 Esrayusuf Bir daha olacak sen ona bütün imkanlarını sunacaksın. Hayırlı evlat olsun umarım kuzum, şanslı olacak bıdık.😂
Esrayusuf Deletedmom525 aferin kız biz gözü açık çıktık bunlar koca tutkunu 😅😅 @[silindi] @Deletedmom344
Deletedmom344 Esrayusuf Kız şaka yapıyoruz şimdi iyi diyoruz ama sonradan Ne olacağı malum bu devirde kime güvenilir. (İç ses: Benim kocam yapmaz.🤣)
Deletedmom429 Esrayusuf benimkine kalsa kredi btne kdr cocik dusunmuodu beynimezr aileler girdi smdi cocukta dusunuos bu sknti icinde rizkiyla gelir eder diye diye korunmyi brktk snra bize dank etti brkr birkmz kalirim sandik 5ay ugrstik dedik kske eve tasimnca baslasaydik die kredi bi sekilde odenir para bulunur ama evlat bulunmaz iyki brkmisiz dioz yksa biz ohoooo 7sne dha dusunmezdik
Esrayusuf Deletedmom429 sen dediğimizi yap gir çalış Kafan dağılsın bebek olsun doğsun sonra evinde otur o zaman eşin Bunu yapamaz surat asamaz
Deletedmom429 Deletedmom344 sarja koydumda yataga geldm smdi kuzum ben sesimi cikarmadigimn icin etmioz oda sigara yakti Gene bu uc oldu uyanr uyanmaz artk koku tikiyor bsyde diyemiorm laf edr die yatmaya geldm artk birzdn gelrm dedi oda 😂😂
Esrayusuf Deletedmom344 valla ben kimse için yapmaz demiyorum bu büyük konuşmaktır hep dediğim rabbim şaşırtmasın
Deletedmom429 Deletedmom344 bu hafta sabah 6:15 kaldiriorm coraplrni veriorm cnki kendi asla almaz su istio su koyuyorum giyinip gdio aksam 5te tam evde oluo mesailer iptal olmus norml saatmde gdio gelio mesai olsa 9da evde oluodu kuzum
Deletedmom344 Esrayusuf Kesinlikle kız bakma böyle dediğime asla yapmaz diyemem. Allah şaşırtmasın Ne diyelim.
Esrayusuf Deletedmom525 insan sevmez mi eşini bende severim ama bazı insanları görüyorum etrafımda kocamda kocam ay kocam böyle ay kocam şöyle valla hayatta öyle insana imrenmem ben öyle abartarak anlatanları sevmem öyleyse öyle ne mutlu sana niye nisbet yaparak anlatır insan ben hiç yAni şükür çok mutluyum ama diyorum şükür iyiyiz huzurum var bitir
Deletedmom525 Esrayusuf benim ablam öyle eniştemin adı Ferit.ferit aşağı ferit yukarı geçin aylarda bize geldi ongün kaldı Ferit Ferit Ferit Ablam gitti eşim dediki şakın beni bi yerde övme kocam kocam deme bu neymiş böyle dedi 😂 ama normalde eşim övülmeyi çok sever pohpohlanmayı felan hatta bazen espiri de yapardı beni biraz övsene diye ablamı görünce çok çirkin bişeymiş o ne öyle dedi 🤣
Deletedmom429 Deletedmom344 1senedir gmek istiom pazari tatil olan ariodm cmki esim evde oluo bide kaynnda pazarda ariyo gelinde gelin yapio arada ne zmndr evdyz sukur pzzlari bulasmio diodum smdi magzya girersem bu ddm baslar gene pazar benimkni cagirmyaaklim kalir isteykende die smdi dusunuyorum aman gdrse gtsin napim bu kdrda onemseme havalanio snra cnki ben onu dha asiri seviorum kafama takiom bazi sylri smdi karar verdim pazar fln onemsemicem grcem magzlra hangsi alirsa 9a kdrmi calisiolr caliscm umrumda degil onemsedikce bi yerleri kalkio bnlrn cnki vazgecilmez snkio kendni
Deletedmom344 Deletedmom429 Aynen öyle kuzum. Kimseyi düşünmek zorunda değilsin. Sana uyuyorsa tamamdır, uymuyorsa zaten olmaz. Yok kaynana, yok öbürü boşver. Zor zamanda yardımcı olmayı bilmiyorlar, o zaman düşünmeyeceksin onları.
Esrayusuf Deletedmom344 amin inş ben korkarım valla büyük ne konuştuysam başıma geldi bu konuyu kaldıramam heralde
Deletedmom429 Deletedmom344 baktim pazar ztn normlde asla disari cikmipz hep evdyzuzin zmn snra pierre lotiye gtrdu oda karda resmmz olsn die yuruduk orayda esra bilir benim eve 10dklik yol baktim smdi dusundum e bu adam beni gzmye gtrmuo disarda para harcanio die ben dedim nie onu dusunuyorumki giderse gtsin pazarlari ben calisirken anasina bende iki arkds edenirim gezerim cevrem olur en azidnnkafam dagilir paramda olur gezerimde istedgm yere gdr istedgmide alirim onu dusun dusun kendmi ihmal ettgmi farkettim yaa kilo almakta cabasi ztn