Arkadaşlar galiba 2. Kez zehirleniyorum bugün rutin muayenem vardı tahlil vs yaptırcaktım ama 2 gün önce yediğim bişey mi dokundu bilmiyorum kusma ishal baş dönmesi tansiyon ve peşinden gelen aşırı baş ağrısı tam üstüne poliklinik randevuma gittim direk acil kadın doğuma yönlendirdi. Bu arada 30+3 teyim direk alttan muayene ile başladı dr açılmaya baktı sonra nst tansiyon takibi ve 6 tüp kan alındı gün boyu tahlil sonucu bekledik kızım yanımdaydı bir türlü çıkmıyor sonuçlar ve kadın doğum acil -2 . Kat telefon da çekmiyor saat 14:00 bu arada sabah 8:15 hastanedeyim eşim gelmiş bizi aradı izin istedik de drdan eve gideyim yakın evimde bekleyeyim göndermek istemedi bizde kaçtık☺ 2 saat uyudum biraz kendime geldim tekrar gittim bu defa idrar istedi neyse o çabuk çıktı laboratuvara kendim götürdüm rica ettim felan yardımcı oldularbitmeyen tahliller… Sonuç preeklempsi geçmişim olduğu için özellikle takip istedi ve enfeksiyonum çıktı. Şimdi yaşayan var mıdır benden 24 saat idrar toplama istedi bir bidon turuncu 24 saat doldurup götürcem laboratuvara. Tekrar nst istedi ptesi perş özellikle polikliniğe yönlendirdi çok uğraştık lütfen bırakma dedi dr. Alttan muayene zor utana sıkıla çıktım göbek zaten aldı başını bitmeyen bir 12 saat geçirdik resmen .. .