Sedaa0 Kızlar 21 haftalık hamileyim yoğun anksiyete yaşıyorum ilk doğumum erken doğum oldu. Buda öyle olur mu filan diye korkum basladi ama o düşünceler geçse bile kurtulamiyorum bu döngüden. Benim gibi olup sağlıklı doğum yapan var mı
Sulegull Sedaa0 merhaba benim ilk bebeğim 30 haftalık doğdu şuan hamleliyim bende 7 aylık ge sürekli Buda erken doğacak mı diye tedirginim hareket azlığı olduğunda kendi kendime kuruyorum stres yasak ama elimde değil
niyetimkalpkirmamak Sedaa0 hadi gidin bir nefes alın. Size iyi gelecek. Böyle olduğunda lütfen markete pazara cıkın
Sarees Sedaa0 direkt psiko terapi … hemen uzman bi psikoloğa başvurun derim . Asla kontrol altına alınamayacak bir şey değil .
Derya_y Tuba5555 31. haftadayım. Hamileliği öğrendiğimde hemen bıraktım ilaçlarımı dayanayım diyorum ama son çare gideceğim
Sedaa0 Sulegull tam olarak beni anlatmışsınız benimde ilk gebeliğim 32 hafta şimdi aşırı gerginim düşünmeden edemiyorum çok korkuyorum
Derya_y Sedaa0 gece uykum falan hiç kalmadı özellikle geceler çok zor, boğucu geçiyor. Bu hafta için randevu aldım psikiyatristimden. Tavsiye ederse başlayacağım
Sedaa0 2706 siz ne gibi bı korku yaşıyorsunuz çok zor bı durum halden anlayanlarin olması biraz Umut verici
Elffsrht Aynı soruyu sormuştum.ama net bir cevabı yok sanırım.herkesin yaşadığı anksiyetenin şiddeti farklı.ben uyuyamıyordum.her gün uyumak için dua ettim.psikiyatra gittim.ilaçları kullanmadım ama hala duruyor evde bir kaç haftaya doğum yapacagım.eger gerekirse kullanırım.çünkü anksiyete ve okb yi dibine kadar yaşadım nasıl dayanılması zor bilirim.doğum yaptıktan sonra buraya yazarım unutmazsam
Derya_y Elffsrht 2 haftadır ben de uyumuyorum, sürekli ağlıyorum, geceleri sadece sabah olsun diye dua ediyorum. Çok şiddetli geçiriyorum, dışarı çıkmak içimden gelmiyor, doğuma 50 gün kaldı, Allah kalbimize ferahlık versin.
Sedaa0 Elffsrht Allah yardımcınız olsun çok sukurki zamanınız az kalmış benim daha çok vaktim var çok zor geciyo korkularla
Sedaa0 Derya_y valla bence böyle cekeceginize kullanın ilaç bende aynı oldum basladim ilaca. Stres daha çok zarar veriyo. Güvenilir ilaçlar var. Çok zor rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu yaşamayan asla anlayamaz
Zumruduanka160 Sedaa0 başladınız mı ilaca filan ? Bende 9. Haftaya girdim hergün sıkılıyorum ağlayasım geliyor devamlı mutsuzum. Ama ilk trisemerin verdiği sıkıntılardan mı ayırt edemiyorum mide bulantısı keyifsizlik halsizlik bunlar da tetikliyor olabilir mi diye düşünüyorum
Oznur91_ Sedaa0 ilk gebeligimde de yaşadım aşırı derecede ama ilaç kullanmadan atlattım şimdi yine hamileyim 35haftalik yaklaştıkça patik atagim arttı akşam olunca başlıyor zaten geceleri uyuyamıyorum gündüz daha rahat oluyorum nolucak böyle bilmiyorum