Kubra012 Hanımlar 32+5 günlük gebeyim bugün kontrole gittim doktor 33+1 ile uyumlu dedi . Kg olarak 1650 kg dedi ama bana çok az geldi doktorumun gayet normal iyi demesine rağmen 😒sizce az mı daha alır mı kg ben iri bebek olsun da istiyorum
10gamze Kubra012 Kızım 3 kilo doğdu az gibi sizinde sağlıkla gelsin kilo alır üç doğsa yeter kaşar peynir ceviz muz avakado helva tüketim bol bol
feynnur Kubra012 32 de 1750 ydi niye iri bebek olsun istiyorsunuz ki. Genetik olarak neye yatkında o şekilde büyüyor bebeğinizi özgür bırakın 😅
Huzurluanne05 Kubra012 sağlıklı olsun da kilo da alır cnm.kaşar peyniri,kuruyemiş,yumurta,muz,yoğurt,avakado yiyebilirsen bunlar bebeğe kilo aldırır
Naazli Kubra012 bende şuanda 32+5 deyim. Çarşamba günü kontrolde 2200 çıktı kilosu gayet iyi dedi doktorum. Haftası 33+1 le uyumluysa banada az geldi ama genetik olarak minyon olucaktır belki. Kilolu olması değil sağlıklı olması daha önemli. Doktorunuz yeterli gördüyse kafanıza takmayın çok 🥰
cansuilkhun Sanki az gibi 33 le nasıl uyumlu oluyorki 30 haftada 1650 idi benimki doktorum az buldu hatta zayıf bebek diyor bana hep
ikibaloglanannesi Kubra012 Önemli olan kilo değil zamanında sağlıkla doğması Doğunca daha çabuk kilo alıyor bebekler. Sağlıkla kavuşun inşallah 🧡
Bus-ra590 Kubra012 bende 32 haftalıkken gittim 1900 çıktı biraz önden gittiğini söyledi önden gitti demesine şaşırdım yine de kilosu iyi bu arada
okuyananneeeee Kubra012 bence bir yanlışlık vardır 31 le mi uyumlu demek istedi acaba? 30+4 ken gittim 1660 geldi 33+4 ken gittim 2020 gr geldi doktor minyon bir bebek olacak iri bebek beklemeyelim dedi , bende minyonum ama zayıf bebek olacağını önceden söyledi
Kubra012 gezentianne devlet . Normalde şehir hastanesinde giderdim kontrole hep bir hafta öndeydi bu sefer normal devlete gittim böyle dedi ama az geldi
gezentianne Kubra012 Ayy bacım napacan iri bebeği son haftalar taşıması deerrtt dogurması ayrı dert 🤣 Ben de eşim de iriyiz ama oglm haftasına göre geriden geliyordu 41′de 3100gr 48 cm doğdu ama hastaneden cıkarken kilo kaybetmeyen yüzde 1′lik dilimdeydi ve çok hızlı kg aldı 1. ayda 4500 olmuştu🥰🥰 Şimdi de kızçem geriden geliyor 34′te 2160 idi ama ben yine dışarıda büyütürüm diyorum sağlıklı olsun ne yersen ye plesantan bu kadar dedi bana🤷🏻♀️ 4 kg doğanları solluyor valla küçük bebekler boşver sen de dışarıda büyütürsün😅😅
Kubra012 gezentianne bana hiç geriden geliyor demedi doktorlar hep gayet güzel gayet iyi dediler bh sefer ayrı bir doktora gittim başka hastaneye o da gayet iyi diyip düşük kg söyleyince üzüldüm
gezentianne Kubra012 Devlete asla güvenemiyorum cunku ben 32′de çalışabilir raporu almaya devlete gittiğim haftaso 33 ile uyumlu dedi🤣 Kiloyu fazla söyledi. Ama ben hiç ihtimal vermedim. Benm kendi doktorumun cihazı cok kaliteli orada ise geri cıkıyor işte bir tık.Bana ilk dogumda da 3100 dedi 3110 doğdu.. Kimine 3600 diyorlar 3000 doğuyor falan ben her cihaza güvenmitorum 4 boyutlu kaliteli cihaz nokta atışı yapıyor diğeeleri hep az çıkıyor doğumda.Herkese sorun bak