SSumeyyeeee Kızlar yaşayan var mı 31.haftanın başındayız hep makat şeklinde söylendi doktorum 37. Haftaya kadar dönmezse sezeryan konuşuruz dedi tabiki hayırlısı ne ise öyle gelsin ama normal doğum yapmak istiyorum ilk dogumum böyle olup bebek dönen var mıı
Barlasmomyy SSumeyyeeee dönüyor yüksek ihtimalle 32 haftaya kadar makat gelişti şuan baş geliş bebeğim
umutluanneadayi SSumeyyeeee 28. Haftadan beri makattı 37+4üm daha dönmedi gün verdi doktorumuz sezeryan olacağız
Barlasmomyy SSumeyyeeee sırt üstü uzanmanın ne kadar etkisi var bilmiyorum ama etkilediğini duydum sol tarafınıza yatın sıklıkla onun dışında başla hiçbir şey yapmadım
bravo61 SSumeyyeeee canım o haftaya kadar halay bile çeker içinde dönmek ne kelime😬 ama bebeklerin keyfine kalmış döner mesela tekrar makatada dönebilir geri son haftaya kadar her an her şey olabilir yani
Barlasmomyy SSumeyyeeee doktorunuzun demediği şeyi yapmayın zararlı olabilir önerilen bir şey olsa doktorunuz söyler zaten
ipek63yldz_ SSumeyyeeee 24-28 arası makat gelişiydi 37 ye kadar dönmedi bir türlü sezeryan oldum 37+3de suyumun aniden gelmesiyle 🤷🏻♀️ Şans meselesi ve bebege bağlı bence bu olay ya