Sultankut 18 haftalık oldum kızım olcak nasipse ama akşam yemeklerini hep çıkarıyorum sabah kahvaltıyı sağlam yapıyorum iyiyim ama akşamları hep kusuyorum sizde durumlar nasıl kaçıncı haftada bitti bulantı kusmanız
mineay55 Sultankut haftalıkken başladım kusmaya şu an 34 haftalık olduk hala daha kusuyorum :) özellikle sabahları. Sanırım doğuma kadar geçmeyecek
Yenibirisi Sultankut hafta olarak hatırlamıyorum net ama 4,5 ay sürdü sonra geçti o süreçte prilam kullandım hep
Tatlisanne42 Sultankut benim hala devam 12 haftaligim ama genelde 4 5 inci ayda geçiyor bazilarin 3 ayda geçiyor benimki hala geçmedi
Sultankut mineay55 bu kadar uzun sürmesi zor oluyordur sizin için sanırım benim de bitmeyecek gibi Allah bize yardım etsin ben 3. Ayda biter diye ümit ediyordum
Nursemom90 18+5 im bende de aynı bulantı kusma aksamları oluyor doğru düzgün yiyebildiğim tek öğün kahvaltı öğleden sonra başlıyor seranat. Benimki de kız bu arada
Sultankut Nursemom90 benim gibi olan birini duydum ilk kez, genelde sabah bulantı yaşanıyormuş avantajımız şu ki gün içinde beslenebiliyoruz ama akşam çıkarmak da kötü oluyor. Kızceler yapıyor genelde sanırım
Sultankut Yenibirisi bana doktor senin artık prilamla işin yok dedi bol su içip tansiyonu dengede tutman lazım dedi ama tansiyonum da yok onu nerden çıkardı anlamadım inşallah benim de geçer yakın zamanda
idid9393 Sultankut benim erkek ama benim de devam ediyor, aslında 4-5 gün rahat ettim sanıyordum ama 2 gündür tekrar başladı 😔
Nursemom90 Sultankut oğlumda böyle zorlanmadım ya sabahları olurdu öğürtü gelirdi geçerdi bunda evlere şenliğim akşamları hiçbir şekilde yemek yiyemiyorum prilam falanda bana mısın demiyor
Sultankut Tatlisanne42 ben 3. Ayda biter diye ümit ediyordum ama bu kadar uzaması cidden çok zorluyor akşamları hiçbişey yapmak istemiyorum. İnşallah sizin yakın zamanda biter
Nesrnn Sultankut evet bıttı 10 kilo verdıgım ıcın diyetisyene yonlendırdı doktorum o sekılde kilo almaya yavaş yavaş beslenmeye başladım
Nesrnn Sultankut amin inşallah saglıkla kavuşursun inşallah simdi 37+5 haftalıgım yine bulantısı basladı