Buketelvr Merhaba arkadaşlar bebegim bebelac aptamil bebevita mamaları sevmedi içmiyor cici bebeyi şu ile civiltip veriyorum içiyor lütfen mama önerisinde bulunabilirsiniz yani bebeginiz aptamil bebelac fln sevmeyip sevdiği mama oldumu ve ismi ne
Imasleeper Buketelvr hipp organic ve sma optipro en iyisi yenide doğansa hipp’in combiotic olanı daha iyi sma nında comfort olanı
10gamze Buketelvr Benim oğlum ilk altı ay aptamili sonrası Sma optipro yu kabul etti🙂birbuçuk yaşına kadar onla devam ettik doktorlar aptamili öneriyor hiç mi istemedi
Imasleeper Buketelvr önce hipp i deneyin en iyisi o ama çok kusmaya meyilli bi bebekse sma yı öneririm
Buketelvr 10gamze yani emiyor ama hep biberonun iki yanından sizdiriyir ziyan oluo sonra ağlamaya başlıyorum yani tükürüyor ağzına geleni
Melikeakkc Buketelvr cicibebe komple şeker olduğu için içer, aldığınız bi mamaya çok az şeker atıp içirmeyi deneyin onun yerine. Sonradan şeker atmayı bırakın
Talentedmom Buketelvr cici bebe vermeyin doktorlar önermiyor hiperaktifliği arttırıyor hipp deneyin sma deneyinm