Gul1402 Edizhr evet bizde afyonda oturuyoruz, peki fuarda kime yaptiracaksiniz detayliyi. Ben park hayata gidiyorum seda hocaya
Edizhr Gul1402 İsa ya gittim birde Azerbaycanlı bir kadın var ama ben ilcede oturuyorum genelde oradaki devlete gidiyorum ama şeker yüklemesinden sonra Afyon’da devlette devam edeceğim bı doktor seçip ona giderim artık
Merve3009 14 haftalıkken %90 erkek dendi 16. Haftada kız olduğunu öğrendik kordonmuş dendi bundan sonra değişmez sanırım
Edizhr Gul1402 İscehisar valla şuan aklımda yok daha bakmadim detaylı şeker yüklemesi falan da yapılsın da sonra bakacagim seda muayene ücreti ne kadar peki ilk kızımın doktoru
Gul1402 Edizhr 1025 liraydı kalp atisi dinlemeye gidince . Doğum icin de normal 23.5 sezaryen 28 demişti. Tatli bi kadin 💗
Edizhr Gul1402 750 veriyordum ben fuarda zaten oraya da 3 kere falan gittim bide ayrıntıliya gideceğim tamm ama ultrason görüntüleri falan kötü fuarın hiç belli olmuyor bebek falan
Gul1402 Edizhr yaa seda hocanın belliydi, gulengul de yapıyormuş detaylı arkadasim geçenlerde gitmisn3500 e
Metra Smyye1B cinsiyetiniz net belli oldumu acaba bizde bugün 16 hafta kontrolündeydik sizin görselin aynısını verdi pipi erkek dedi