Anneeadayi Kizlarr ayağımın üstüne hiç basamıyorum kalcam kırık gbi resmenn doguramadm gtti yaa napcm artk son çare bna biseyler önerin nolur
dkjannsbd Anneeadayi bu kadar bekletiyor mu doktorlar ya devlete mi gidiyorsunuz . merdiven inip çıkma hurma bide ananas işe yaradığını duydum
Flowermom0 Nasıl bu kadar bekletigorlar ciddi şaşırıyotum. Bn 40a kadar bekledim ömrümden ömür gitti. 40 olduğum gibi suni sancı verdiler doğurdum rahatladm valla. Hurma ananas plates topu falan diyorlar ama allah biliyor ya hiç bi işe yaramadı bende
Flowermom0 Anneeadayi güzel geçti. 9 buçukta suni sancıya başladılar 11:34 te kucağımdaydı kızım. Çok rahat bi doğum oldu
Flowermom0 Anneeadayi amin cnm inşallah hepimizinkini. Sana tek tavsiyem zikir çekmen. Bnm ilk doğumum berbat ötrsi geçmişti çok korkuyodm bndan. Doğuma az kalmıştı nette bi videoda sünme sebile yeserrahu zikrini gördüm. Dopuma kadar sayısız çektim. Aklıma geldikçe çektim. Çevreme söyledim onlarda çekti. Bide meryem ana otu çok etkili onu suya koydular bnm sancılar başladı. Doğum başlayınca her sancıda ayakta durdum hiç yatmadm ve bu zikri tekrarladm. İnan nasıl geçti doğum anlamadm. Üçüncüyü bile düşünüyorum hatta tekrar 😅 okadar rahat geçti doğum korkumu yendim