Merhaba anneler. Kontroller için özel hastaneye doğum için de devlet hastanesine gideniniz varmı. Çevremizdekiler öyle yapınca devlet hastanesinde doktorlar ilgilenmiyor diyorlar. Böyle bi hakları olduğunu ben hiç sanmıyorum sonuçta hasta hastadır. Mahalle bakkalı gibi nerden aldıysan oraya götür diyemezler değil mi
    Emrkrts ben 7ay boyunca özele gittim kontrole. Somdı devlette dogum yapacagm doktora başladım. Hıc bıse sormadı bile doktor bana sankı her zamankı hastadıyım gıbı kontrol etti.
    Emrkrts vallahi ben meslek geregi Agridayim ozel bir hastanede kontrollerimi oluyorum...Ara tatilde memlekete geldim devlet hastanesine gittim doktora durumu anlattim.ara tatilde sizinleyim sonra yaz tatilinde de dogumum burada olacak dedim.Ama genel olarak devlet hastanesinde varmis bu ozele gidiliyorsa yada baska hastaneye doktor pek almak istemiyormus.Oda takibini vs kendi yapmadigi icinmis.Insallah bende aorun yasamam...yasarsamda burada da ozele giderim olur biter.Ama d3dikleri gibi oyle bir sey varmis benim hastam dglegil vs olaylari
    Emrkrts malesef öle canm diyorlar ilgilenmiyorlar madem özele gittin Doğumuda orda yap diyorlar ve hiç oralı olmuyorlar
      260814 büyük konuşmayım da eğer derlerse ki ilgilenemem. Kafa göz dalarım ben o doktora. İlgilenmiyorum kelimesini kullanamaz bile
        Emrkrts ben normalde özele gidiyorm testlerimi devlette yaptrdm ilk 2 li testi Zeynep kamilde yaptrdm doktor o kadar ukala o kadar boş konuşan biriydiki sonra mecbur kaldım detaylı için randevu aldım zar zor hiç ilgilenmedi ben çok kıssa sürmedimi diye sorduğumda bana özele gidiyorsun git orda yaptır uzun uzun baksınlar dedi resmen dalga geçti tartştık biraz ve ben şikayette bulundum sonra Başka bi devlet hastanesinde yaptrdm 1 saat inceledi baktı anlattı ne yazıkki hepsi bir olmuyor devlettekilerin
        Özellikle araştırma hastaneleri almıyo ozele gidiyosan orda dogum yap diyolar hatta kapidan cevirdikleri bi hastanin bebeginin ölduqunu bile biliyoruz malisef
          Emrkrts evet bende normalde özele gidiyorum ama arada devletede gidip kayit actiriyorum ne olur ne olmaz diye mecburen 🤷‍♀️