zynpknt Nurgunay0 ilk olcak inşallah 🥰 valla 20 den 37 ye kadar doğmasın diye yattım şimdi doğsun istiyorum doğmuyo😂
Nurgunay0 zynpknt Allah analı babalı büyütsün hamilelik çok güzel tadını çıkar doğduktan sonra geri girsin istersin ama olmaz 😅
Sarees 10gamze kesin benimkide kız 🥰 2. Olacak inşAllah bi kızım var , kızıma kız kardeş gelse çok mutlu olurum, erkek olsa da ilk erkek olacağı için mutlu olurum hayırlısı olsun inşAllah 🙏
10gamze Sarees benim üçüncü bebeğim bir kızım bir oğlum var 😊iki ay sonra iki kız bir oğlan olcaklar inşallah
zynpknt Nurgunay0 valla allah sağlık versin benim hamileliğim çok zordu o yüzden doğsun istiyorum 😂😂 amin bu arada hepimizinkini🥰
Mor-kelebek Nurgunay0 ben hiç yiyemedim bu gebeliğimde ya kızımda tavuktan tiksinmistim bunda ne tavuk ne kırmızı et yiyemiyorum
Nurgunay0 reyhan03K helal olsun kız ne olacak alırım kasaptan yaparım yarın ne yapsam derdim de kalmadı sayende 😅
Nurgunay0 Mor-kelebek benim bu ikinci hamileliğim ilki aynı sen gibi herşeyden tiksindim ama bu hamileikte prenses gibiyim ne bulantı ne tiksinme hiç bişey olmadı çok rahat geçiyor valla hiç bitmesin istiyorum hiç kilo da almadım 🤭
_Gizem__98 Nurgunay0 limonlu Nutella jaaahshsgscsvba Nutella kaşığa alıp limon sıkıp yemiştim ay çok tuhaftı şimdi düşününce midem bulandı nasıl canım çekmiş onu🤣🤣🤣
Nurgunay0 tlnbsky94 iyiki yememişsin 😆 kömür çektiğine göre canın demir depoları sende de boş demekki