Alya05 Mor-kelebek bu güzel olabilir ikiside sevdiğimiz tatlar. Da 2 yıldır güzel cips yemedim güzl olanlar hep boykot diğerlerinide canım istemiyor
Mor-kelebek Alya05 biminkini alıyorum bende çok sağlıklı değil biliyorum ama nefis kandırmaya ketçaplısı güzel mesela
Sarees 10gamze o iç yanması be sürekli soğuk yeme isteği 😭 bebeğinizin cinsiyeti ne acaba ? Bi ilgisi varmıdır merak ediyorum ara ara 🤣
BenimBalBidigim Nurgunay0 Garip olan son haftalarda canım acayip yeşil sabun çekmişti öyle güzel kokuyordu ki .. Ama tabiki bebeği düşünerek yemedim Yediğim en garip şey mandalina kabuğuydu çok canım çekmişti şu an düşününce yiyemem ıyyy🥴
Nurgunay0 BenimBalBidigim yeşil sabun mu ay iyiki yememişsiniz ya hani bebeğe geçmese bile sana allah korusun bişey olur kız
Cihanella Haftadayım hiç aşermem yok. Annemde de hiç olmamıs heralde bu ırsi bişey. Yeşil sabun aşermesi nasıl bişe yahu 😂 Allahtan sıvı sabun kullanıyorum 😂🧐
Nurgunay0 Cihanella aşerme değilde acıkınca sapıtıyoruz bazen bende aşermedim hiç ama biberin arasına çiğ köfteyi sokup yedim kütür kütür o an sağlıklı kafayla yemem böyle tabiki 😆