Elif3419 umutluanne7 Adem asaf, Adem efe fikir olsun canım🥰🌸 hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah❤️
umutluanne7 beyzaakartal o sensin bu benim sanki yorumlarımı okumuyor gibi başa sarmayalım Beyzacım teşekkür ederim düşüncelerin için 😊
beyzaakartal umutluanne7 fikir sorduğun için yapmacık senin mutlu olacağın bir cevap vermektense kendi düşüncemi doğru bir şekilde belirttim eğer bir karar verdiysen zaten başkalarına sormamanı tavsiye ederim
minismom umutluanne7 daha sıkları gormeden icimden turan gecti 😀 sen uyumlu gorduysen icine sindiyse koy gitsin canım kimseye bakma
umutluanne7 minismom Ayy hemde nasıl varya böyle ismiyle yaşasın evladım sanki Adem Turan koyunca böyle ağır başlı , otoriter bi adam olacak gibime geliyor 🥹❤️ Eşimde ikinci isim koymayalım diyor valla Allak bullak oldum he
minismom umutluanne7 adıyla yasasın insallah iki isim koysanda sadece resmi yerlerde iki isim birden kullanılıyo yegenimin kardesimin iki ismi var bizimkiler tek isim soyluyo
umutluanne7 minismom Aynen bende onu düşündüm o yüzden eşimin tek isim koyalım demesine doğru yürüyorum bende ☺️
umutluanne7 beyzaakartal karar vermedim sadece bi yerden sonra kırıcı buluyorum yazılan yorumları yani en azından ben kendim kimseye bu şekilde kırıcı olarak yazmam :)