Meralim09 Şampuan çamaşır deterjanı pişik kremi ve kendim için göğüs kremi ne almalıyım kızlar kafam karmakarışık oldu yardımcı olrmusunuz lütfen 🤔😑
BaharAytekin Meralim09 şampuan krem yag vb. Butcene uygunsa mustela en iyilerinden, deterjan dalanroxy aldm ben ancak ekstra durulama ıstıyor onun dısında memnunum gogus kremide lansinoh olarak aldım ben gönlüm rahat
Asiyyeee Meralim09 pisik kremi desitin şampuan losyon vücut kremini nivea aldim. Deterjan dalan roxy yumuşatıcı dalin konsantre göğüs kremi bu gebeligimde almadım fakat daha önce lansinoh kullanmıştım memnun kalmıştım.
Melike26 Meralim09 şampuan unibaby gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canım. İnstagramda mühendisinoğlu diye biri var. O bütün ürünlerin içlerinde bulunan maddeleri açıklıyor. İnceleyip karar verebilirsin herşeyi
Ssseval Meralim09 Deterjan ve şampuan konusunda nühendislğlu gibi abartmayı düşünmüyorum. Baby me sıvı deterjanı 30 tl ye aldım doğalı kaç para kimbilir. Şampuan ünibaby düşünüyorum ıslak mendilde unibaby yenidoğan bezde molfix
Meralim09 BaharAytekin mustela pahali gldi canim ya roxy guzel galiba herkes onu oneriyor semabed nasil sencs
BaharAytekin Meralim09 bübchen e bak bi tık daha uygun ama arkadasların dedıgı gbı ben muhendısoğlunu takıp edıyorum şampuanı kremı hepsını farklı marka ama butcene uygun alabılırsın. Sayfaya bak yıldızlar listesi var sabitlenmiş hıkayelerde ordan mutlaka kendıne en uygunu bulabılırsn bence https://instagram.com/muhendisinoglu?utm_source=ig_profile_share&igshid=3e25bgavbdvz
aysegulllmustafa Ssseval aslında indirime girince stok yapabilirsiniz ben sivenonunkini 20 tl ye aldım normalde 40 tl
aysegulllmustafa Meralim09 içeriği düzgün olan ürünleri İnstagram da mühendisinoğlu diye bir sayfa var inceliyo bütçenize göre alternatiflere bakabilirsiniz
aysegulllmustafa Meralim09 mesela ben bebek yağı ve pişik kremini bugün e bebek indiriminden aldım göğüs ucu kremi lansiloh daha uygun ama ben philips aventinkini almıştım indirimdeyken şampuanı siveno dan seçtim
ecrintosgeliyor Meralim09 şampuanı, yağı, pişik kremi vs bübchen. Deterjanı uni baby aldım. Göğüs kremi de lansinoh aldım
Gamzeemrmrt Iyy o dalanroxmudur nedır ıgrenctı alma sakın makınamı kıyafetı maf ettı en ıyısı sıvı detarjan ebebekte var bebekler için dalin sıvı yumusatıcısıda guzel degıl bı pis kokuyo sanki.
Yasemincifci Meralim09 şampuanı saraçoğlunun doğal şampuanından alcam deterjanıda ordan alcam pişik kremi almayı düşünmüyrum has zeytinyağıyla bakımını yapcam göğüs kreminidr almıycam onun yerine yine has zeytinyağı kullancam