Kendime inanamasamda çok şükür geçti 🤗 37+4 te çatı muayenesi için doktoruma gitmiştik düzenli sancılarim o zamana kadar yoktu ,çatı muayenesinde doktorum bir parmak açılma olduğunu ve işlerin gayet yolunda olduğunu söyledi bebeğin kanala girmeye çalıştığını 1 hafta 10 gün içinde doğumu beklediğini söyledi . Bende eve döndüğüm zaman kanala girmesini kolaylaştırmak kemikleri iyice açmak için egzersizlerimi yaptım akşam olunca. Geceye doğru 10 dakikaya bir sancilarim gelmeye başladı ve 2 dakika kadar sürüyordu hemen gitmek istemedim ama şiddetleri artmaya başlıyordu 2 cm açılma olduğunu söylediler doktorum eve gitmemi önermiş ama ebemiz yatış yapalım dediği için doğum takibi olarak hastaneye yatışım oldu sabaha kadar 5 10 dakikada bir sancilarim gelmeye devam etti 3 cm olmuştum ama sancılarima göre yavaş oluyordu ertesi gün öğlen epidural takıldı ve şimdiye kadar neden olmadı diye düşünüyordum 4 cmden once doğumu durdurduğu için takılmıyor ,açılmam hızlandı doğum sancilarim gelmeye başladı ve 2 -3 saat kadar sonra doğum oldu 🥲🌿 önceki geceden itibaren mide bulantısı ve kusma yaşadığım için 14 saat kadar açtım sancı ile beraber çok halsiz kaldığım için tam açıklık olmasına rağmen kuvvetli ikınamadigim için biraz uzun sürdü ama dünya tatlısı ebeler ve doktorum ile çok şükür bebeğim doğdu. Bebeğini bekleyen her anneye sağlıkla hayırla bir buluşma diliyorum ,hep okuyordum burada doğum hikayesi kuvvet buluyordum inşallah bu hikayede kuvvet olur 🤗🤗