Ecem_P sehnazz000 boşaltım baktım bişey de kaçmamış arka bölüme çoraptır vs kaçtı mı bilemiyorum tabi
sehnazz000 Ecem_P alt tarafınada kaçmış olabilir leş gibi kokuyordu çamaşır yıkadığımda servis gelip altını açtı düzeldi yoksa neden çamaşır pis koksun Odaya serip kapıyı kapatıyorsanda kokabilir
staRmama Ecem_P ben hava almadan kuruttuğumda böyle peynirimsi gibi değişik bir koku alıyor burnum aşırı tiksiniyorum Kars’ta kışın pencere açık kuruturum yani sırf o yüzden düşün 😂
Sryldz Ecem_P ben yumuşatıcı kullanmayı bırakınca çamaşırlarım artık beklese bile kokmuyor. Kazan temizliği yapıp yumuşatıcıyı bırakın zamanla kokusu geçecektir diye düşünüyorum. Benim öyle oldu ☺️
Elmas42 Ecem_P Makinadan oluyor maalesef benim diğer makinamda öyle oluyordu en kaliteli deterjanı yumuşatıcı yi kullaniym kuruyunca çok kötü kokuyordu makinayı değiştirince fark ettim makinadan kaynaklı oldugunu
nurssmom Ecem_P farketmiyor maalesef eğer kapağını kapalı bırakırsanız küf tutması için bir kaç gün yetiyor
Elmas42 Ecem_P Arcelikti baya araştırdım arceligin o üretim deki makinaların genelinde varmış şuan Profilo kullaniyorm
Hmyra58 Ecem_P Makinayla alakalı bir sorun değil dışarı asılan çamaşır köyü kokuyor havalarda tam ısınmadığı için hep bir yağmur havası o yüzden çamaşırlar kötü kokuyor bende aynısını yaşıyorum çünkü
Talentedmom Ecem_P makinenin kazanının yıkanması lazım hangi markaysa makineniz o markanın çamaşır makine temizleyicisini alın onunla temizleme yapın kazanı dahi yıkıyor
Ecem_P nurssmom genelde açık bırakmaya çalışıyorum ama bazen dikkat etmeyebiliyorum dediğiniz gibi koku yapıyor o da
Denizj Ecem_P yumuşatıcı ve deterjanı aynı anda koymayın deterjanı alırken yumuşatıcıyıda alabiliyor bazen makinalar kötü kokuya sebebiyet veriyor. Durulama programında yumuşatıcı kullanmayı deneyin bir de
Theaydins Ecem_P üniversitede kullandığım çamaşır makinesinde bu sorunu yaşamıştım önce en yüksek sıcaklıkta makineyi bos calistirin sonrasında beyaz sirke ve karbonatla aynı işlemi tekrarlayın ve makinenin iç lastiğini mutlaka silin orada çok kir birikiyor
Ecem_P Theaydins iki kere yıkattırdım aşağıdan da suyu boşalttım iç lastiği sildim düzenli siliyorum orayı zaten ordan bişey çıkmadı ama çamaşır attım kokmadı bu kez bakalım deneyeceğim bir kaç kez daha
Ecem_P sehnazz000 alt tarafı dediğimiz kısım sağ alt kısım mı. Evet bende anlamıyorum çamaşır neden koksun yani açık havada kurutuyorum ben odaya sermek zorunda kalırsam da odanın camını açıp kapıyı kapatıyorum