ipekir Simlifar aynı duyguları paylaşıyoruz🥹🥹 benimde ilk benim de 5 haftalıkmış 6 değilmiş🥹🥹 sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏽🤍
Cmleszr Bende 5+5 , 8 Mayıs Perşembe günü kalp atışı için gideceğiz inşallah sağlıklı bir şekilde duyarız kalp atışını . O zaman 6+3 oluyoruz duyulur herhalde değil mi kızlar ? Bir önceki gebeligimde duyulmustu 6+3 de iken.
ipekir betuldgru hoşgeldinn hemen hemen senleyiz sanırım :)) benim de bugün kontrolüm vardı 5 haftalık dedi :) ilk gebeliğin mi
betulak ipekir bende gittim 5.5 6 hafta dedi burada 6+5 gösteriyordu haftaya tekrar çağırdı kalp atışını duymak için
minigimherseyim_ Cmleszr iki tane 6 haftalık düşük oldu 3. İse Down sendromlu doğdu 3 aylıkken vefat etti 😢
irem_zengn Bende son adet tarihime göre 5+3 üm kızlar ama doktor 5+1 dedi 2 gün geriden söyledi nasıl oluyor tam anlayamadım benimde ilk hamileliğim ve aşırı gaz sancısı çekiyorum sizlerde de varmı acaba 🌸
ipekir irem_zengn ben de 6 hesapladım bana da 5 dedi bende anlayamadım inan… sancı değil de gazım biraz fazla oluyor 🥹
Wilkagul Kızlar 6 haftalık hamileyim ama ondan öncesinde folik asit hiç kullanmadım hamileliğimi geç öğrendim yeni başladım folik asite iki üç gün oldu sizce bir zararı olur mu geç kalmış hissediyorum folik asite
Serencakarli Wilkagul bende sizin gibi gec ogrendim 2. Hamileligim bize supriz oldu doktor hemen folik asit verdi ve butun vitamin depolarim boşalmış takviye verdi
ipekir Simlifar güzeldi:) pek birşey söylemedi. Daha çok yeni kesemizi gördük görünmesi gereken de bu dedi, olması gerektiği yerde dedi. Tahlillerimi verdim pzt günü bir daha gideceğim :) senin nasıl geçtii