nurssmom adatuna ayyy aynı zamanlarda mı doğum yapıcazzzz🥰 çok uzun zamandır sizde uğraşıyordunuz dimiii?
adatuna nurssmom evet ya kızım 11 aylıkken başlamıştık 18 aylık oldu anca oldu doğru zaman bu zamanmış diyoruz🥲 sezeryan olacağım için aralık 3.4. Hafta olur diye düşünüyorum ilk doğumdan sebep.
nurssmom adatuna benimde hiç belli olmaz normalde vajinal istiyordum hep ama kan pıhtılaşması sebepli dr. riske atmak istemeyebilir biraz pimpirikli bir dr.
nurssmom adatuna bende temmuzda kürtaj olmuştum ağustostan beri deniyorduk. Yumurtlama çatlama iğneleri ovulasyon testleri kafayı yemiştim. Rahim filmi çekildim tıkanıklık varmış açıldı hemen hamile kaldım
[silindi] seher3334 benim de kırmızı lekelenme var. Bir kaç kere gittim doktora normal dedi , kanama alanı yok dedi. Herkesin süreci farklıdır şu anlık gayet iyi dedi
adatuna nurssmom ben de öyle istiyordum uğraştım da baya ama olmadı saldım artık 😀 inşallah istediğin gibi olur
Briahll nurssmom bende de pıhtılaşma var iğne ve aspirin kullanıyorum. Pıhtılaşma olduğunda normal doğum riskli mi oluyor acaba?
nurssmom adatuna ayyy bizde haftaya cuma kalp atışı duyucaz ❤️ bugün rapor yazdırmaya gitmiştim gel yine bakalım dedi yolk sacı minicik gördüm içim çok rahatladı. Aynı dönemlerimiz resmen 😂 ovulasyon yapmış mıydın bu ay