Samsi Bir Tane 2 yaşında dünayalar güzeli bir Kızım Var İsmi Sâre Bir tane 7 haftalık Ken Kaybettim 3 hafta icimde kalbi durmuş şekilde durduğunu kanamam gelmesiyle acile gitmemle öğrendim sonrası zaten …Şimdi 6 +2 hamileyim yine 🥹
Cicek_ Bende takvime göre 5+5 ama cuma doktora gittiğimde 6 haftalık demişti 🥰 keseyi gördük ama kanama alanım varmış, lekelenmem hiç olmadı aslında progestan kullanıyorum şimdi inşAllah geçer 🤲🏻
ipekir Simlifar güzeldi:) pek birşey söylemedi. Daha çok yeni kesemizi gördük görünmesi gereken de bu dedi, olması gerektiği yerde dedi. Tahlillerimi verdim pzt günü bir daha gideceğim :) senin nasıl geçtii
Simlifar ipekir ben henüz gitmedim cuma günü benim randevum 2 hafta sonra gel dedi doktorum bana inşallah cuma günü gidicem 🥰
Pink29 gozde91 meehaba bende de şiddetli bel ağrıları oluyor arada doktorum normal dedı özellikle ayakta çok kalırsam ağrıyor kaşık ağrısı da oluyor regl olacakmışım gıbı doktorum normal dedı ama
gozde91 Pink29 bende bugün gittim herşey yolunda dedi çok şükür. Belini incitmiş olabilirsin eğilip kalkarken sopa yutmuş gibi eğil kalk dedi doktorum. Hormonların etkisiyle bel kasları gevşiyormuş
kubracakos G12s_18 bende 6+3 bugün doktora gittim kese var bebeği göremedim dedi haftaya tekrar gitcem bakalım bende duyarım inşallah 😊 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin