ozgemr1 Pcosum olduğunu öğrenip bugün doktorum klomen ve estrofem verdi bu ilaçları kullanıp hamile kalan oldu mu kızlar motivasyona ihtiyacım var
minikbebegim06 ozgemr1 klomen ve catlatma iğnesi kullanmıştım ilk seferde hamile kaldım kızım doğdu 3 aylık suan 😊
Gulveay ozgemr1 ileri derece pcos um famera kullandım klomenle aynı tür ilaç diye biliyorum çatlatma iğnesi bulamadım ama yumurtam kendiliğinden çatlamış şuan sağlıklı hamileyim umudunuzu kaybetmeyin ☺️
ozgemr1 minikbebegim06 yaaa çok sevindim allah bağışlasın peki ilk etapta ilaçla deneyip mi aşılama yapmıştı doktorunuz beni ilk etapta ilaçla başlattı doktorum
minikbebegim06 ozgemr1 çok sagolun aslında ben aşılama için başlamıştım 3 yumurta gelişti klomen sonrası doktor tek istiyordum diyip yapmadı sonra biz kendimiz catlatma iğnesini temin edip yaptık o şekilde oldu
Merve2520 ozgemr1 doktor bana da Klomen verdi kontrole gittim pek gelişmemiş yumurtalar dedi inşallah sizin gönlünüze göre olur içinizi ferah tutun
ozgemr1 Merve2520 İnşallah canım benim Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok stresli bir süreç
Nuriay Seelliinn Merve2520 Canım bende kullandım bu ay adetime henuz 14 gün kadar var 30 32 gunde bi adet oluyorum
Seelliinn ozgemr1 bu süreçte bol havuç ye mesela ceviz fındık ben hep bunları tükettim bende daha kalp atıışını duymadım inşallah bu hafta duyarım. Folik asiti düzenli kullanın birde
ozgemr1 Seelliinn ay dikkate alıcam dediklerinizi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah yumurtalık kontrolü nasıl yapılıyor alttan muayene mi yoksa ultrasonla mı yapılıyor eğer sizde böyle bir süreçten geçtiyseniz bilgi verebilir misin
Seelliinn ozgemr1 benim yumurtlıklarıma iki türlüde bakıldı gayet normaldi sadece hafif pcos görüntüsü demiiti ama tabi 1 yıldır deniyoduk en sonunda 2 yıl evlilik yıl dönümümizde bize hediye gibi geldi miniğim .
Seelliinn ozgemr1 ahhhh inşallah bebek isteyip dileyip bekleyen her kadın için inşallah kucakları dolsun dilekleri kabul olsun inşallah çok zor bi süreç ama o çift çizgiyi görene kadar 🥹