DENIZ_55 minegkaya benim evde koltuk altı vardi ama kulaktan ölçme çok dillerde onu bi çocuk doktoruna danisacam hangisi daha iyi ise onu kullanırım burun aspiratörude unuttum markesini orti bebe tarzda ama o marka değil eczacı bunu önerdi bende aldım ama benim kiz kullandirmiyir sevmiyor burnu çok tıkalı nasıl yapacam bilmiyorum
mrp2023 minegkaya ateş ölçer doktorlar iki tip öneriyor. Ya kol altı olandan eski tip, ya da kulaktan ölçen alabilirsiniz. Burun aspiratörü braun ve nexus otomatik olanlar var kimi manuel olandan alıyor ama ben bu iki markanınkine bakıyorum
aslhnkrts9 minegkaya Ateş ölçerim nexus marka hem alın , kulak , nesne sıcaklığı ölçüyo. Burun aspiratörü de wee baby ve baby plus marka var
minikbebegim06 minegkaya burun aspiratörü burun damarında çatlama yapabilir dediler hastaneden önermediler almadım ateş ölçer direkt nexus marka kulaktan alindan olani aldim
minegkaya DENIZ_55 kulaktan için braun 6525 önermişler içime sinen muadil bulamazsam onu alıcam ben de. burun aspiratörü için de burun temizliği çok önemli ablam doktor o bebeğine serum fizyoloji yapıyodu şok içinde izliyodum nası canı yanmıyo diye de kendimde deneyince anladım işte doğru yapmak cok önemli
DENIZ_55 minegkaya suanlik ihtiyacım yok evde koltuk altı var duruma göre bakarim onda buruna gelince onuda kullanıyorum fayda etmiyor hala tıkalı 😔
Sazenin Bende ateş ölçer nexus direct var hem koltukları hem kulaktan ölçen, aspiratör e bebekten Manuel aldım. Zaten kullanımı çok önerilmiyor günde 2 max 3. Burnu temizleyebilirsin tahriş ediyor burnu en iyisi fizyolojik serum ile temizleme
Aselyusra minegkaya braun kulaktan ölçen bir model aldım. Memnunum çok pratik hemen bir kaç saniyede ölçüyor ve ölçümü çok güvenilir. Burun aspiratörü bulduğum ucuz bişey aldım çünkü çok önerilmiyor zaten genelde enjektörle yıkama yaptım
Girlmama minegkaya braun ya da nexus ates olcer aspiratir ve serum fizyolojik de otribebe kullaniyorum