Sena52 Bebeğinin eşi aşagıda olup sonradan düzelen var mı acaba ? Ya da eşi aşağıda olduğunda Doğumda sıkıntı yaşadınız mı ?
Seda54 Sena52 benimde aşağıdaydı canım bi anda lekelenmem oldu öyle öğrenmiştim 20.haftada da detaylı ultrasona gittiğimde tekrar muayene edildim eşi çocuk büyüdükçe yukarı çıkmaya başlıyor normal Doğum yapmana bir engel yok dedi doktorum da canım eğer eşi yukarı çıkmazsa normal Doğum yapamazsın demişti ama şükür yukarı çıkıyor Şimdi 25+3 olduk canım
Nevo Sena52 merhaba canım benim hamileliğim başından beri aşğıdaydı kanama lekelenmem olıyordu hep istirahatle geçirmiştim 36 haftada erken Doğum yaptım rabbimin izniyle korkma yukarı çıkıp düzeledebilir🙏Sağlıkl al kucağına
BFerayeY Sena52 benim 13. Haftada öğrendim aşagıdaydı kanama iğne haplarla taki 25.haftada yukarı cıktı. İlişki yasaktı ve günde yarım saat ayağımı dikip yatıyordum. İnş seninkine cıkar 🙏
Naneliseker Benik asagidaydi 35.haftada doktor cikmis yukari dedi. Korkmayin Insallah dinlenin cok yormayin kendinizi cok fazla internetten okuyup morelinizide bozmayin bosuna. Ben 1 ay diger randevuya kadar kendimi yedim bitirdim bosunaymis.
Sena52 Naneliseker kuzum benimde basından beri böyleymiş aslında ama yeni öğrendim. Şuan 34+5 günlük olduk. Öğreneli bir buçuk ay oldu. Hala dönmedi düşüncesiyleyim ve kendimi üzüyorum sürekli😔
Sena52 Seda54 benimde lekelenmem olmuştu. O süre zarfında eşi aşağıda dememişti. Doktor değişikliği yaptım ve bu doktor geldiğim an direkt eşi aşağıda dedi. Baya üzülmüştüm ilk duyduğumda😔 şimdi 34+5 günlüğüz hayırlısı ile döner inşaallah diye dua ediyorum canım benim 😔❤️🤲🏻
Sena52 Nevo sanırım benimde basından beri aşağıda canım benim. Çünkü 14. Haftalarda kanamam olmustu. Rabbim hayırlısı ile vakti zamanında nasip Etsin sağlıklı sıhhatli inşAllah. Peki ne kadar kilo da doğmuştu bebeğiniz acaba ?
Sena52 BFerayeY inşaallah canım benimm hayırlısı ile inşaallah çıkar 🤲🏻 Aslında bana ilişki konusunda hiçbir şey dememiştiler kuzumm 😕
Seda54 Sena52 inşallahhhh canım benim 🙏🏻🤲🏻 Bu arada hiç alttan muayene olmadın mı yukarı çıkıp çıkmadığına bakılmadı mı canım
Nevo Sena52 2200 doğdu 36+1 de gelişim geriliğinden dolayı sezeryanla aldılar biraz sağlık problemleri var tabi
BFerayeY Sena52 aman canım onu doktora Bi sor uyarması gerekti. Kanama ondan kaynaklı olabiliyor çünkü
Sena52 Seda54 onun için alttan mı bakılması gerekiyor ki kuzum bana hiç öyle yapmadı hep ultrasondan baktı
Melisimm Bende dün doktora gittim bebek küçük dedi ve kilosuda azmis 33 haftalik 1700 gr.pazartesi detayli ultrasyona istedi iki hafta öncesi herşey normaldi..ne olur dua edin ilkini kaybettim zaten dogumda ..cok kötuyum
Nevo Melisimm inşallah canım güzel haberlerle dönersin tekrar yaşatmasın rabbim sağlık versin bebeğine vaktinde sağlıkla kavuş inşallah 🙏🙏🙏
Sena52 Melisimm rabbim bebeğini sana bağışlasın canım benim, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşaallah. Gece benim de kanamam oldu yine, Bebek hiç hareket etmedi yüreğim ağzıma geldi. Gerçekten annelik çok zor Rabbim yardımcımız olsun inşaallah
Seda54 Sena52 alttan bakıyorlar tabi canım rahim ağzını kapatıp kapatmadığına yukarı çıktıkça ama ultrason ile gözüküyor benim yukarı çıkmaya başladığı için bugün doktorum gördü ultrason ile