Aslihan_adiguzel51 hayır tiroid hastasıyım o yüzden tsh degerlerime göre planli gebelik sürecinde ilerledim adet takviminde 6 nisan yumurtlama gözüküyordu 2 nisanda yumurta kontrolu icin doktor kontrolüne gittim yumurtamin oluştuğunu birkaç gun icinde catlayacagini 8 nisanda da catlama kontrolüne gelmemi söyledi. Evde ovulasyon testi vardı o gun hemen ovulasyon testine basladim 4 nisanda pik görüp 5nisanda siliklestigini gordum 6 Nisana kadar degerlendirdik süreci. 8 nisanda da kontrole gittiğimde yumurtamin çatlamış oldugunu rahim duvarının kalinlastigini ve tutma ihtimalinin yuksek oldugunu söyledi. Bunun üzerine kendim belirtilerimi takip ettim sol yumurtaligimdan yumurtladigimi bildigim icin tüm kramp agri vs belirtileri kendimde gözlemledim yani aslında ben çok öncesinde anlamıştım tuttuğunu. Su an kese ile hafta uyumlu yolk sac görünüyor ama kalp atimi ve embriyo gelisimi henüz yok bugünü geçti sayarsam 6+4üm kalp atışını duymayı bekliyorum çünkü henüz hala duymadık ve bununla ilgili olumsuz çok şey duydum 2 farklı doktora gittim biri çok olumlu konuşurken diğeri kurtaj olmam taraftarında. Kanamam lekelenmem hiçbir şeyim yok ara ara ağrım oluyor progestan kullanıyorum tiroid beni cok tedirgin ediyor bakalım bekleme kararı aldım son ana kadar umudumu kaybetmeyecegim… inşallah siz de istediğiniz sonucu en hayırlı bir şekilde alıp eğer mevcutsa gebelik insallah sağlıklı bir süreç geçirirsiniz 🙏