Emiisko Mucizemyoldaaa_ ayy Cok kotü yaa ben hic yemek Yapamiyorum o ayri yaptigimi iyemiyorum o ap ayri hiicbirsey iyemiyorum Allah afetsin Herseyden Tiksiniyorum 9 haftalik hamileyim Gercekten Yemek yemeyi ozledim
Nealakayahu Emiisko ya benim şu an 4 haftalık şu ana kadar mide bulantısı yaşamadım 6 haftalıkken başlıyormuş sizinki öyle miydi
Mucizemyoldaaa_ Emiisko valla 18+2 oldum şuan midem bulanıyor bıraktığım bulantı hapına geri başladım 😬
aleynaozalpp14 annesim220508 ay kız okuyunca direk kendi eşimi gördüm benimkide ya o konuda çok cins hem yemek seçer hemde bugünden yarına yemek kalırsa yemez 1 tane yemek olsun burun kıvırır
annesim220508 aleynaozalpp14 benim eşim buaralar hem hamileyim diye hemde maddi olarak zor oluyor diye ses etmiyor kalan yemeğide vermeye başladım atmıyorum 😂
BenimBalBidigim annesim220508 Erkeklerin çoğu aynı çok zor bişey 🤯 Bende tavuklu pilav cacık yaptım valla birde bebek ile zaten zor oluyor 🥴
Nealakayahu Beybyi ay biraz geç oldu ama yarına fikir olur belki beytı ve pirin pilavı yapmıştım yanına da salata 🌸
BenimBalBidigim annesim220508 Değil mi ama 😂 aslında halden anlayana sadece makarna bile kebap gibi gelirde😅