annesim220508 Beybyi off her gün aynı sıkıntıyı yaşıyorum ne yapsam diye benim eşimin bir huyu var birde ertesi füne kalan yemeği yemez az yap ogün bitsin der bende bugün nohut pilav yapıcam. Yanına ayran yaparım yeter
aleynaozalpp14 annesim220508 ay kız okuyunca direk kendi eşimi gördüm benimkide ya o konuda çok cins hem yemek seçer hemde bugünden yarına yemek kalırsa yemez 1 tane yemek olsun burun kıvırır
BenimBalBidigim annesim220508 Erkeklerin çoğu aynı çok zor bişey 🤯 Bende tavuklu pilav cacık yaptım valla birde bebek ile zaten zor oluyor 🥴
Mucizemyoldaaa_ Buse4161 ayyy sizi en iyi ben anlarım şükür bitti o günlerim ama sizinde çabucak geçer inşallah
myangelson Beybyi dünden yeşil mercimek yemegi var da yanına anca makarna ve eşim gelince salata yapabileceğim bebişim durmuyor bugün de 🥴
busra05_ Beybyi dün yaptıgım makarna salatasını çay yanına koyucam hiç halim yok artık 36+6 haftadan zorlamıyorum artık😂😂
10gamze Beybyi Mercimek yemeği makarna salata yaparım balık istiyorum ama havalar ısındı az korkuyorum yemeğe🤣😂 ilk baş çok yemiştim her gün ne yapsamdan bıktım
Sarees Beybyi hiç birini yemek istemediğim halde zeytinyağlı bezelye ve tavuklu pilav🥺 acayip tiksindim yemeklerden 😭 buna çözüm bulan var mı ? 9 haftalık hamileyim
Gulfmogz Sarees bende 14+6 dayım 6. Haftama girdiğimden beri adam akıllı hiçbir şey yemiyorum yaparken de tiksiniyorum sadece eşime yapmaya çalışıyorum yemek yemeyi unttum bitsin istyorum artık 🥺
nisaakb Gulfmogz ben de öyleydim ilk haftalar insan hayattan soğuyor :( 20 haftadan sonra geçti yavaş yavaş ama hala da arada midem bulanıyor iştahsızım