beyza7 Merhaba hamişler ve anneler 26 haftalık hamileyim ve çok ciddi bel ve kalça ağrısı yaşıyorum ayağımın üstüne basamıyorum egilirken falan aşırı zorluk yaşıyorum bu durumları yaşayan varmı? Napmam gerekiyor acile gidim mi yardımcı olurmusunuz?
Pamiramsi beyza7 aynısını yaşadım magnezyum kullandırıyor doktorum sende söyle istersen ama çok aşırı etkisi olmadı 2 hafta kadar ağrıdı yavaş yavaş azalıyor, normalmiş kemik erimesi yapıyormuş bebek maalesef
Minnakpopus beyza7 tam 4-5 gün önce 26.haftama girdiğimde yaşadım aynısı ilk oğlumdan tecrübeli olduğum için magnezyumumu sabah akşama çıkardım şükür ağrılarım geçti şimdilik
beyza7 Pamiramsi benim 2 haftadır hafif hafif vardı ama şimdi biraz ciddi yürüyüşüm eğilmem falan imkansızlaştı magnezyum kullanmıyorum ama yazmadı bana doktor
Minnakpopus beyza7 nasıl yazmadı neden yazmadı sordunuz mu ? 7 aya gireceksiniz şurada 2 haftaya ağrılar dahada artıyo bu sizi rahatsız eder iyice
beyza7 Minnakpopus bilmiyorum demir ilacıda sonradan gitiğim özel hastanede yazıldı oyle kullanmaya başladım gittiğim doktor hiçbir şey yazmadı ilaç kullanmıyodum ama şuan durumum kötü baya ayağımın üstüne basamıyorum idrar kaçırma ve inanılmaz kalça ağrısı çekince sormak istedim
beyza7 Janssue gittiğim doktor yazmadığı için bende kullanmıyorum ilk gebeliğim birde çok bilmiyorumda teşekkür ederim
Janssue beyza7 Ben devlete gittim hiçbir sey yazmadan başından attı. Daha sonra detaylı ultrason için gittiğim perinatologa söyledim o yazdı da biraz rahat ettim. Calcimax -D3 1000mg ve Magosit yazdırabilirsiniz aile hekiminize de. İlk çocukta belki daha sağlıklıydınız vücudunuzda eksik yoktu ama ikinci çocukla beraber vücuttaki depolardan kullandığı için sizin yerine koymanız gerekiyor
Pamiramsi Doktoruna ağrılarını söyle bence yazacaktır, devlet hastanesinde sanırım bütçesi yok olarak değerlendiriyorlar herkesi ondan yazmıyorlar. İmkanın varsa özele git ya da devletteki doktora sor gebe arkadaşlarım kullanıyormuş diye belki verir 🫶🏻
Lalakaplangl Doktorunuzdan onay alıp hamile yogası yaparsanız ağrılarınız bir miktar azalacaktır, geçmiş olsun